Lätkätuplaus – DAY 5: Tappara ja Ilves kohtaavat Tampereen paikallisessa

Laitataklaus lätkätuplaus / Laitataklaus.com
Laitataklaus lätkätuplaus / Laitataklaus.com

Lätkätuplaus on jo viidennessä päivässä ja tänään lapulle kaivettiin kohteet Liigasta sekä Ruotsin SHL:stä. Tässä perustelut illan valintoihin!

Lätkätuplaus:

Rögle – Karlskrona

Ruotsin SHL:n illan ainoassa ottelussa kohtaavat Rögle ja Karlskrona. Molemmat joukkueet löytyvät sarjan häntäpäästä eikä ihme, sillä omissa kolisee karmeita maalimääriä illasta toiseen. Tässä ottelussa kohtaavat kaksi sarjan eniten maaleja päästänyttä joukkuetta, sillä Röglelle on tehty tällä kaudella 156 osumaa ja Karlskronalle 157 osumaa. Röglen 47 pelistä peräti 34 on tehty vähintään viisi maalia ja keskiarvo ottelua kohden on 5,6 maalia. Röglen kotipeleissä keskiarvo on koko SHL:n suurin, sillä osumia syntyy 6,2 ottelua kohden. Tähän peliin laitetaan lapulle yli 4,5 maalia.

Tappara – Ilves

Tampereen paikallispelit ovat menneet tällä kaudella täysin Tapparan komennossa, sillä kirvesrinnat ovat voittaneet kaikki viisi tämän kauden ottelua. Molemmilla riittää perjantai-iltana panosta, sillä Tappara taistelee vielä toisesta sijasta, kun taas Ilves haaveilee vielä pääsystä pudotuspeleihin. Vaikka Ilves on kovassa iskussa, niin Tappara on selvä suosikki otteluun. Joukkueen hyökkäys on vaan niin laadukas, että viimeistään ylivoimalla verkot heiluvat. Tappara yli 1,5 maalia kuulostaakin erinomaiselta valinnalta.