Lätkätuplaus – DAY 6: Päivän kohteet tulevat Ruotsista ja Liigasta

Lätkätuplaus / Laitataklaus.com

Lätkätuplaus on edennyt upeasti jo kuudenteen päivään ja maaliin on matkaa enää kaksi askelta. Tässä lauantain valinnat!

Lätkätuplaus:

BIK Karlskoga – Almtuna

Tämä peli tulee Ruotsin Allsvenskanissa, jossa kohtaavat sarjassa viimeisenä oleva Karlskoga sekä yhdeksäntenä oleva Almtuna. Kotijoukkue on päästänyt sarjassa eniten maaleja, sillä omissa kolisee ottelua kohden 3,38 kertaa. Myös Almtuna on päästänyt runsaasti maaleja, joten tänään on odotettavissa osumia. Otetaan vielä huomioon, että molemmat joukkueet ovat tehneet kuitenkin hyvin maaleja, joten hyökkäys pääsee juhlimaan tänään. Yli 4,5 maalia lapulle.

JYP – Sport

JYP on palannut maajoukkuetauolta terävästi, sillä kahdesta pelistä on irronnut kaksi voittoa. Sportin paluu tositoimiin oli synkempi, sillä joukkue hävisi kotipelissä Jukureille numeroin 1-3. Vaasalaisjoukkue on myös melkoisessa myllerryksessä, sillä Sport toimistolla on ovi alkanut käymään. Muun muassa Ville Viitaluoma vaihtoi maisemaan ja tilalle saapui Andrew Kozek. JYPin materiaali on selvästi kovempi ja kun tähän päälle lyödään vielä vierasjoukkueen poissaolot, niin kuviot ovat selvillä. JYP 1X lapulle!

Vedot sisään NordicBetillä!