LÄTKÄTUPLAUS – DAY 7: SE ON VIIMEISEN PÄIVÄN AIKA!

Lätkätuplaus #7 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus on edennyt ratkaisevaan pisteeseen, sillä edessä on viimeisen päivän huipennus! Tässä kohteet sunnuntaina lapulle.

Kuten useammat varmaan tietävätkin, niin Coolbetilla on käynnissä joka viikko Tuplaus-kampanja, jossa on jaossa 5000 € Jackpot läpituplaajille. Täällä ollaan vielä myös mukana kampanjassa ja enää edessä on yksi askel kohti sitä odotettua maalia.

Mikäli Tuplaus-jalkaa alkoi vipattamaan, niin huomenna käynnistyy jälleen uusi viikko, joten lähde rohkeasti mukaan Coolbetin Jackpot-jahtiin!

Lätkätuplaus:

Oskarshamn – Troja/Ljungby

Tuplauksen ensimmäinen kohde tulee Ruotsin HockeyAllsvenskanista, jossa kohtaavat jo käytännössä pudotuspelipaikkansa varmistanut Oskarshamn sekä tiukasti sarjapaikastaan taisteleva Troja/Ljungby. Vierasjoukkueella on alla kolme tappiota ja näissä peleissä omiin on kolissut peräti 13 maalia. Oskarshamn koki edellisessä pelissä tappion, mutta sitä ennen vire on ollut hyvä ja maaleja on syntynyt. Vapautuneesti pelaava Oskarshamn saattaa tänään jopa panostaa puolustuksen sijaan enemmän hyökkäykseen. Tosin joukkueen peleissä on tehty eniten maaleja, joten mistään puolustusvoittoisesta joukkueesta ei voida puhua. Laitetaan lapulle yli 4,5 maalia.

Anaheim – Chicago

Tuplauksen toinen kohde tulee illan NHL-taistosta, jossa kohtaavat Anaheim ja Chicago. Eilen illalla Los Angelesin voittanut Chicago on ollut vieraissa suorastaan surkea ja myös pudotuspelipaikka on joukkueen osalta jo karannut. Sen sijaan tuoreemmilla jaloilla otteluun tuleva Anaheim taistelee tiukasti pleijareihin pääsystä, joten ankkojen motivaatiota ei tarvitse tänään etsiä. 1X kuulostaa aivan loistavalta kohteelta tuplaukseen.

Kisaturistin Twitterissä on käynnissä myös kisa illan tuplaukseen liittyen ja yksi onnekas voittaakin 100€ pelirahaa Coolbetille, mikäli tuplaus kajahtaa tänään maaliin. Kilpailuun pääset osallistumaan TÄSTÄ!