Lätkätuplaus: Lisäpuhtia keskiviikon betseihin – lunasta 200% talletusbonus

nhl lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus3

Lätkätuplaus on edennyt kolmanteen päivään ja erittäin haastavaan sellaiseen. Tänään lapulle jouduttiinkin kaivamaan kohteet Saksasta ja Ruotsista.

Unibet tarjoaa uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen triplana 40€ asti. Tähän päälle 10 nopeinta saa myös Finnkinon leffalipun. Lisätietoa tarjouksesta löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!

Leffalippu + 200% bonus!

Lätkätuplaus:

Mannheim – Ingolstadt

Saksan DEL-liigassa kohtaavat yhdentenätoista oleva Mannheim sekä kuudentena oleva Ingolstadt. Varsinkin kotijoukkueen peleissä on tällä kaudella maaleja nähty, sillä ottelua kohden keskiarvo on 5,7 osumaa. Ingolstadtin vastaava lukema on 5,3 maalia, joten mitään peruuttelua tuskin on tänään luvassa. Yli 4,5 maalia kuulostaakin oivalta valinnalta.

MoDo – Tingsryds

Päivän toinen kohde tulee Ruotsin HockeyAllsvenskanista. jossa kohtaavat peräkkäisillä sijoilla olevat MoDo ja Tingryds. Molemmat joukkueet ovat pelanneet muihin verrattuna aika vähämaalisia otteluita. Varsinkin Tingrydsin peleissä keskiarvot ovat alhaalla, sillä osumia nähdään ottelua kohden 4,6. Vierasjoukkueen 37 ottelusta peräti 25 ottelussa on nähty alle 5,5 maalia. Se on myös tänään tuloillaan.