Lätkätuplaus: Eurooppalaista jääkiekkoa tiistaille

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus jäi maanantaina HIFK-Tappara-pelin muutamaa maalia vajaaksi, joten homma jatkuu tiistaina kahden kupongin voimin.

Pelikuponki #1:

Bern – Zug

Bern johtaa Sveitsin liigan finaalisarjaa otteluvoitoin 2-0. Zugilla onkin tänään lähes tulkoon pakkovoitto, sillä kolmen voiton takamatkalta mestaruus alkaa olemaan kaukainen unelma. Joukkueiden tasoero ei ole niin suuri, mitä lopputulokset kertovat. Zugilla on laadukas joukkue ja nyt sitä venymistä tarvitaan. Uskomme, että tänään Zug löytää uudenlaisen vaihteen peliin ja herää mukaan taisteluun. X2 on valintamme.

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #2:

Ambri-Piotta – Langenthal

Ambri-Piotta johtaa karsintafinaaleita otteluvoitoin 2-0 ja on marssimassa vakuuttavasti kohti pääsarjapaikkaa. Kotijoukkueen materiaali on kärjen osalta selvästi vahvempi, sillä Ambri-Piottan riveissä vaikuttavat mm. NHL:ssäkin pelanneet Cory Emmerton sekä Adam Hall. Ambri-Piotta kaatoi joukkueiden ensimmäisessä ottelussa kotikaukalossa Langenthalin numeroin 4-2. Myös tänään kotiyleisö saa aihetta juhlaan.

Wolfsburg – München

Saksan DEL-liigan finaaleissa kohtaavat Wolfsburg ja München. Joukkueiden avausfinaali päättyi Münchenin jatkoaikavoittoon. Runkosarjan voittanut München on puksuttanut varsinkin loistavan puolustuspelin ansiosta eivätkä vastustajat ole juhlineet maaleilla. Wolfsburg on todella kova kotijoukkue, joten lähtökohdat illan kamppailuun ovat tasaiset. Yksi asia on kuitenkin varmaa, että maaleilla ei tänään juhlita.

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!