Lätkätuplaus: Tässä maanantain valinnat tuplaukseen!

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus koostuu maanantaina Tshekin Extraligalla sekä yön NHL-kierroksella. Tässä perustelut päivän molempiin lappuihin!

Nyt on tarjolla Laitataklauksen kautta ainutlaatuinen! Talleta 10€ ja saat 20€ lahjakortin Verkkokauppa.com:iin! Vain nopeimmille TÄSTÄ LINKISTÄ!

Pelikuponki #1:

Liberec – Jihlava

Liberecin kotipeleissä on tehty keskimäärin 5,5 maalia ottelua kohden. Nyt vastaan asettuu ilman panosta pelaava Jihlava, joten voisi kuvitella verkkojen heiluvan. Liberec on sarjan kolmanneksi paras kotijoukkue ja kotiyleisön edessä maaleja on syntynyt. Isännillä riittää myös panosta, joten Jihlava joutuu ikävään paikkaan. Yli 4,5 maalia kuulostaa kertoimen puolesta oivalta valinnalta.

Sparta Praha – Olomouc

Myös lapun toinen kohde tulee Tshekistä, kun Sparta Praha ja Olomouc kohtaavat klo 19:00 alkavassa ottelussa. Tässä matsissa panokset ovat todella valtavat, sillä kumpikin taistelee tiukasti pudotuspeleihin pääsystä. Toinen vaihtoehto on puolestaan karsintasarjaan joutuminen, joten tänään kamppaillaan pisteistä ihan tosissaan. Maalipaikat voivatkin olla tosi vähissä, joten underit kuulostavalta hyviltä vaihtoehdoilta. Alle 6,5 maalia on valintamme.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Pelikuponki #2:

Montreal Canadiens – Philadelphia Flyers

Philadelphia on voittanut 10 edellisestä ottelustaan peräti yhdeksän ja ainut tappiokin on tullut vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Montreal on melkoisessa myllerryksessä, sillä pudotuspelit jäävät haaveeksi ja siirtoja saattaa tulla. Ainakin Tomas Plekanec vaihtoi jo maisemaa ja huhut kertovat myös Max Paciorettyn lähdöstä. Paljon valmiimpi ja hyvällä itseluottamuksella pelaava Philadelphia hakee Kanadasta ainakin yhden pisteen.

Los Angeles Kings – Vegas Golden Knights

Läntistä Konferenssia johtava Vegas matkustaa ensi yönä Los Angeles Kingsin vieraaksi. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti eikä Kings ole napannut yhtään varsinaisen peliajan voittoa. Vegas porskuttaakin vahvalla tahdilla eikä tulokasjoukkueelle löydy pysäyttäjää. Vegas X2 on valinta tähän peliin!

KERTOIMIIN!