Lätkätuplaus: Haastavasta maanantaista löytyi kolme maukasta kohdetta

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus käynnistyy jälleen maanantaina haastavissa merkeissä, sillä pelitarjonta on vähintääkin kesy maajoukkuetauon jälkeen.

Viime viikolla viidenteen päivään edennyt tuplaus ei kuitenkaan tästä lannistu, vaan myös tänään löytyy kolme erittäin hyvää valintaa lapulle.

Pelikuponki #1:

KHL:n päivän ainoassa ottelussa vastakkain iskevät Barys Astana ja Medvescak Zagreb. Vierasjoukkue Zagreb on ollut käsittämättömän huono vierasjoukkue tällä kaudella, sillä joukkueella on 11 edellistä matkapelistä ainoastaan yksi voitto. Barys on noussut heikon alkukauden jälkeen taistelemaan pudotuspelipaikasta ja joukkueesta löytyy laatua varsinkin kärkikentistä. Saletti kotivoitto.

khl

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #2:

Päivän toisen lapun kohteet tulevat NHL:stä. Kahdeksan ottelun tappioputkessa oleva Vancouver jatkaa vieraskiertuettansa New York Islandersin vieraaksi. Islandersilla on kaksi katkeraa rankkarikisatappiota allaan, joten kotiyleisön eteen tuskin tarvitsee kaivaa motivaatiota. Vancouverin kriisi alkaa olemaan sitä luokkaa, että voitot karttavat tiukasti joukkuetta. Tähän peliin laitetaan 1x.

Tuplan toinen kohde tulee Bostonin ja Buffalon välisestä ottelusta. Buffalo on kivassa vireessä ja varsinkin puolustuspelaaminen on taannut joukkueelle tiukkojen vaiheiden jälkeen voittoja. Sabres tuskin muuttaa tyyliään tähän peliin, vaan tulee puolustamaan tiukasti koko 60 minuuttia. Bostonin tolppien välissä Tuukka Rask on ollut huikeassa vireessä eikä suomalaisen ohittaminen ole todellakaan helppoa tällä hetkellä. Maalien odotusarvo onkin tähän otteluun alhainen. Alle 5,5 maalia lapulle.

nhl

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!