Lätkätuplaus: Muutama herkullinen valinta irtosi maanantain lapuille

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus jatkuu vähintääkin haastavissa merkeissä, sillä maanantain pelikattaus on jääkiekon puolella erittäin suppea. No kolme hyvää lappua saatiin kuitenkin kasaan.

Pelikuponki #1:

Sotshi – Torpedo

KHL:n päivän ainoassa ottelussa kohtaavat tiukasti pudotuspeleihin mielivä Sotshi sekä kotiedusta taisteleva Torpedo. Kotijoukkue on tällä hetkellä ainut joukkue, joka voi murentaa Jokereiden pääsyn pudotuspeleihin. Se vaatii kuitenkin hurjaa venymistä ja täyttä pistepottia maanantain ottelusta. Sen sijaan Torpedo haluaa varmasti napata kotiedun pudotuspeleihin, joten joukkueenkin asenne on kunnossa. Panosten ollessa korkeat, niin puolustuspelaaminen korostuu. Näin ollen maaleilla ei juhlita ja kupongille alle 5,5 maalia.

New Jersey – Buffalo

NHL:ssä kohtaavat viime otteluissa ahkerasti maaleja mättäneet ja päästäneet New Jersey Devils ja Buffalo Sabres. Kotijoukkueen edelliset viisi ottelua ovat tarjonneet yhteensä 31 maalia, kun taas Buffalo vastaava saldo on 30. Kuitenkin keskimäärin verkot ovat heiluneet kuusi kertaa ottelua kohden, joten tuskin ensi yönäkään maalitonta tasapeliä pelataan. Valinta on yli 4,5 maalia.

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #2:

New York Islanders – Toronto

Valmentajavaihdoksen jälkeen pudotuspelitaisteluun mukaan herännyt Islanders olisi sarjataulukossa paljon korkeammalla, jos vieraspeleistä irtoaisi edes voittoja. Kotona hommahan on kulkenut erittäin hyvin, sillä Islanders on kerännyt konferenssinsa neljänneksi eniten pisteitä kotikaukalosta. Islanders hävisi edellisen kotiottelun jatkoajalla Carolinalle, mutta sitä ennen kaatui mm. Washington, Montreal ja Columbus, joten ruutia löytyy.

 

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #3:

Mora – Västerviks

Ruotsin HockeyAllsvenskania johtava Mora saa vastaansa sarjassa viidentenä olevan Västerviksin. Mora koki edellisessä kotiottelussa tappion Timrålle, mutta sitä ennen menoa kotiyleisön edessä oli vakuuttavaa. Västerviksin edelliset vierasottelut eivät ole vakuuttaneet ja nyt vastus on pahin mahdollinen. Nyt Moralle ei tule enää ohipeliä, vaan voitto jää kotiin.

Philadelphia – St. Louis

Moran kylkeen piti hakea täysin saletti kohde, joten päädyttiin yön NHL-kierroksen kolmanteen otteluun. St. Louisin vieraspeleissä on tehty tällä kaudella keskimäärin 5,95 maalia ottelua kohden. Puolestaan Flyersin kotipeleissä on nähty 5,85 osumaa ottelua kohden. Me jätämme vielä laskuvaraa keskiarvoille, kun laitamme lapulle yli 3,5 maalia.

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!