Lätkätuplaus: Kovalla kiimalla neljänteen päivään

lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus4 / Laitataklaus.com
Lätkätuplaus #4

Lätkätuplaus eteni odotetusti myös keskiviikkona, sillä lapulla olleet underit tulivat ilman minkäänlaisia ongelmia kotiin. Eilistä osumaa pääset ihailemaan vielä tarkemmin TÄÄLTÄ!

Lätkätuplaus:

Malmö – Brynäs IF

SHL:ssä toisena oleva Brynäs matkustaa neljäntenä oleva Malmö vieraaksi. Molempien joukkueiden puolustus on toiminut erittäin mallikkaasti läpi kauden. Kotijoukkueen alkukaudella loistanut hyökkäys on hyytynyt täysin viime kierroksilla, sillä viiteen viime peliin joukkue on tehnyt ainoastaan neljä maalia. Muutenkin Malmö on pelannut erittäin vähämaalisia kamppailuita, sillä viidessä edellisessä ottelussa verkot ovat heiluneet keskimäärin 2,2 kertaa ottelua kohden. Myös tänään otteet jatkuvat vähämaalisina ja pistämme lapulle alle 5,5 maalia.

Dinamo Riika – Dinamo Minsk

Dinamo Riika on umpisurkean alkukauden jälkeen alkanut saamaan voittoja tilille hyvään tahtiin. Yksi suurimmista syistä hyviin tuloksiin on ollut puolustuspelaamisen parantuminen, minkä vuoksi tiukat pelit ovat kääntyneet latvialaisjoukkueen hyväksi. Vastakkain onkin kaksi erittäin tiiviisti viime aikoina pelannutta joukkuetta. Asenteet tuskin muuttuvat torstai-iltanakaan, joten maalit ovat tiukassa. Lapulle alle 5,5 maalia.

1

Coolbetin 150€ bonus talteen!