Lätkätuplaus: Ässät jatkaa HIFK:n kriisiä Nordiksella

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus oli yhden erän päässä täydellisestä startista, sillä Sibirin ja Lokomotivin päätöserässä järjestämät maalikarkelot pilasivat yhden lapun.

Pelikuponki #1:

HIFK – Ässät

HIFK on alkukauden todellinen kriisiseura, sillä joukkueella on tilillä ainoastaan yksi voitto. Nyt alla on peräti viiden ottelun tappioputki eikä edes Atte Engrenin loistavat esitykset tolppien välissä riitä voittoihin. Ässiltä on pelikiellossa tänään sekä Antoine Laganiere että Matti Lamberg, mutta joukkueen taistelutahto illasta toiseen on sillä tasolla, että pisteitä ropisee tilille. Ottelusta muodostunee tasainen vääntö ja tältä kantilta Ässien kertoimia on vaikea ymmärtää. Ässät X2 tarjoaa loisteliaan pelivalinnan tiistaille.

Vedot sisään NordicBetillä!

Pelikuponki #2:

HPK – Pelicans

HPK on päästänyt tällä kaudella ylivoimaisesti vähiten maaleja, sillä seitsemässä ottelussa omissa on kolissut ainoastaan 11 kertaa. Kotona HPK on päästänyt maaleja ottelua kohden vain 1,25, joten voidaankin hyvällä syyllä puhua erinomaisesta puolustuspelaamisesta. Hämeenlinnassa ei maaleilla tulla juhlimaan tänäänkään.

KalPa – Jukurit

Sekä KalPan että Jukureiden peleissä on kertaalleen tehty tällä kaudella vähintään kuusi maalia. KalPan peleissä maalikeskiarvo on ollut alkukaudella 3,6 osumaa ottelua kohden, joten Sami Kapasen luotsaama ryhmä ei todellakaan vietä maalijuhlia. Myös Jukureiden peli perustuu täysin muihin elemetteihin kuin iloiseen hyökkäämiseen, joten under myös tähän on valintamme.

Betsafen bonukset haltuun!