Lätkätuplaus: HockeyAllsvenskanissa käynnistyy pudotuspelit

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus tarttuu tiukasti kiinni Ruotsin HockeyAllsvenskanin pudotuspeleihin, joissa nähdään varmasti tasaisia ja vähämaalisia kamppailuita.

Pelikuponki #1:

Västerviks – Pantern

Ruotsin HockeyAllsvenskanissa käynnistyvät pudotuspelit, joten panokset kasvavat suureksi ja tätä myös maalimäärät pienenevät. Västerviks on erittäin kova kotijoukkue ja edellisistä yhdeksästä pelistä kasassa on kahdeksan voittoa. Näistä ainoastaan kerran joukkueen verkkoon on tehty enemmän kuin kaksi maalia. Sekin tuli 1-3-tappiossa Björklövenille. Joukkueiden edellinen kohtaaminen vajaa kuukausi sitten päättyi lukemiin 1-1, joten myös tänään under on kova sana. Valintamme on alle 5,5 maalia.

AIK – Timrå

Myös tämä ottelu tulee Ruotsin toiseksi korkeimmalta sarjatasolta. Kotijoukkue AIK yltyi loppukaudesta aivan järjettömään vireeseen, sillä joukkue keräsi viimeisistä 12 ottelusta peräti 11 voittoa. Kotona joukkueen voittoputki on jo peräti kahdeksan ottelun mittainen. Me emme kuitenkaan laita AIK:ta lapulle, vaikkakin joukkue on suosikki otteluun. Uskomme, että myös tässä pelissä nähdään tiukkaa pudotuspelikiekkoa ja maalit jäävät vähäisiksi. Alle 5,5 maalia kupongille.

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!

Pelikuponki #2:

Washington – Dallas

Tiukasti koko NHL:n runkosarjan voittoon paineleva Washington on voittanut putkeen peräti 15 kotiottelua, joten Dallas joutuu pahimpaan mahdolliseen paikkaan. Vierailijoiden pudotuspelihaaveet ovat valuneet olemattomiksi ja se on näkynyt ajoittain tekemisessä. Dallas on huonoimpia vierasjoukkueita, joten kauheasti vierailijoille ei voi luvata. Laadukkaasti illasta toiseen pelaava Washington tuleekin nappaamaan tästä kamppailusta voiton.

Tampa Bay Lightning – New York Rangers

Tampa Bayn pelaaminen on ailahdellut pahemman kerran tällä kaudella ja varsinkin omissa on soinut luvattoman usein. Nyt vastaan tulee hurjasti maaleja takonut Rangers, joten haasteen riskialttiille isäntien puolustukselle on kova. Tampalta löytyy hyökkäyksestä puhtia, joten molemmat osunevat tolppien väliin. Tähän laitamme yli 3,5 maalia.

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Coolbet jakoi viime viikolla viikoittaisessa tuplauksessa jälleen 2000€ bonusrahan yhdelle läpituplaajalle. Lisää upeasta suorituksesta pääset lukemaan Coolbetin blogista TÄSTÄ LINKISTÄ!

Pelikuponki #3:

Tingsryds – Almtuna

Tähän lähdetään samoista lähtökohdista kuin muihinkin Allsvenskanin pudotuspeleihin. Panokset kasvaa ja tätä myötä myös pelaaminen muuttuu enemmän tarkemmaksi ja virheitä pelätäään. Näillä eväillä luotamme vähämaaliseen otteluun ja pistämme tuplauksen kolmanteen lappuun alle 5,5 maalia.

Ottawa – Boston

Boston on ollut liekeissä valmentajavaihdoksen jälkeen ja varsinkin joukkueen puolustuspelaaminen on hypännyt isoja askeleita eteenpäin. Ottawa on ollut positiivinen yllätys tällä kaudella ja varsinkin joukkueen puolustus on taistellut arvokkaita pisteitä joukkueelle. Kahden puolustussuuntaan laadukkaasti pelaavan joukkueen kohtaamisessa ei maaleilla juhlita. Saletti alle 6,5 maalia.

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!