Lätkätuplaus: Homma käyntiin poikkeuksellisesti vasta tänään

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus pyörähtää käyntiin hieman erilaisella kaavalla, sillä eilinen ei tarjonnut paljonkaan pelattavaa jääkiekon saralta, joten aloitamme vasta tänään.

Pelikuponki #1:

Colorado – Los Angeles

Los Angeles Kings on kärsinyt kolme tappiota putkeen ja ero pudotuspeliviivaan on kasvanut. Nyt joukkueelle tulee kuitenkin fantastinen sauma palata voittojen tielle, kun yön vastustajana on Colorado. NHL:n surkein joukkue ei turhan usein pelejä voita, joten Kingsin on pakko ensi yönä kairata pisteet kotiin.

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #2:

Dynamo Moskova – Torpedo

KHL:n pudotuspelit starttaavat tänään neljällä ottelulla. Runkosarjan loppupuoliskolla hurjaan vireeseen yltynyt Dynamo Moskova saa avauskierroksella vastaansa Torpedon. Vierasjoukkue on voittanut 11 edellisestä ottelusta ainoastaan kolme eikä vire ole paras mahdollinen. Dynamon itseluottamus ja kotietu kääntävät vaakakupin isäntien suuntaan.

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!

Pelikuponki #3:

SKA Pietari – Vitjaz

Jos on TsSKA suosikki jatkoonmenijäksi, niin SKA Pietari on vielä suurempi. Joukkueella kävi armoton tuuri, että se vältti Jokerit avauskierroksella, sillä nyt matka on astetta helpompi. Vitjaz ei omaa mitään saumoja tässä sarjassa, vaan meno on hyytävän kylmää. Kotivoitto on saletti.

TsSKA Moskova – Jokerit

Runkosarjan voittanut TsSKA Moskova on täysin suvereeni suosikki tähän ottelusarjaan. Jokereiden pelaaminen ei ole missään vaiheessa kautta ollut sillä tasolla, että pudotuspeleissä homma kulkisi pitkään. Isäntien materiaali ja pelaaminen on niin kovalla tasolla, että Moskovassa tulee narrilaumalle kylmää kyytiä. Vaikka Jokerit veikin kohtaamiset runkosarjassa, niin nyt käsillä on täysin toisenlainen maailma. Kotijoukkueen kovuus ja fyysisyys jyllää voittoon tiistaina. Napataan lapulle Coolbetin tarjoama maistuva kerroin TsSKAn voitosta.

Coolbetin 150€ bonus talteen!