Lätkätuplaus: HPK aloittaa pelinsä perinteisessä Spengler Cupissa

nhl lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus3

Lätkätuplaus jatkuu kolmanteen päivään ja keskiviikkona lapulle laitetaan Spengler Cupia sekä alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-kisoja.

Lätkätuplaus:

HPK – Dinamo Riika

Dinamo Riika aloitti Spengler Cupin 6-1-tappiolla Sveitsille, joten joukkueen lähtö turnaukseen oli hyvinkin samankaltainen kuin koko KHL-kausi. Myös HPK:n kausi on ollut vaikea, joten joukkue varmasti hakee piristystä kauteen kauniissa Sveitsin maisemissa. Vaikka kyseessä on periaatteessa harjoitusturnaus, niin ei kaukalossa kuitenkaan lähdetä löysäilemään, vaan molemmat joukkueet haluavat todellakin voittaa ottelun. Kummankaan hyökkäyspelaaminen ei ole suoranaisesti vakuuttanut tämän kauden aikana, joten on vaikea kuvitella, että nähtäisiin maalijuhlia. Alle 6,5 maalia lapulle!

Sveitsi U20 – Valko-Venäjä U20

Nuorten MM-kisat alkoivat heti tutulla kaavalla, sillä osumia iskettiin kovaan tahtiin jokaisessa ottelussa. Näissä peleissä vauhti voittaa useimmiten järjen, joten verkot tulevat myös tulevissa otteluissa heilumaan. Valko-Venäjä aloitti kisat 6-1-tappiolla Ruotsille, kun taas Sveitsi pelaa tänään ensimmäisen ottelun. Voisi kuvitella, että maaliverkot heiluvat molemmissa päissä ja osumia nähdään useampiakin. Yli 4,5 maalia on valintamme.

Vedot sisään Betsafella!