Lätkätuplaus: Itseluottamusta uhkuen haastavaan maanantaihin

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus eteni viime viikolla aina kuudenteen päivään asti, jolloin peli vihellettiin poikki. Sunnuntain pelitarjonta oli suorastaan surkea, joten kahden viikon takaisesta viisastuneena jätettiin viimeinen päivä väliin.

Parisen viikkoa sittenhän tuplaus päättyi viimeisen päivän epäonnistumiseen, kun väkisin haetuista kahdesta kohteesta toinen meni ikävällä tavalla väärin. Varsinkin Twitterin puolella tekomme sai hyväksyntää, sillä toinen karmaiseva pettymys parin viikon sisään olisi ollut liikaa. Se mikä kuitenkin on varmaa, niin ensi kerralla myös päivä seitsemän saa jälleen lappunsa, vaikka pelitarjonta olisi täyttä kuraa.

Pelikuponki #1:

Jugra – Kunlun

Tuplauksen ensimmäinen kohde tulee KHL:stä, jossa klo 16:00 iskevät yhteen Jugra sekä kiinalaisjoukkue Kunlun. Itäisen Konferenssin häntäpäähän kuuluva Jugra on kokenut tiukkoja tappioita viime peleissä, mutta joukkueen puolustuspelaaminen on toiminut kuitenkin ihan kelvollisesti. Suomalaisten johtama Kunlun aloitti vieraskiertueen kahdella tappiolla, joten joukkue haluaa varmasti tänään palata voittojen tielle. Laitetaan kohteeksi alle 5,5 maalia.

Medvescak Zagreb – Sibir

Viime kausilla hienosti menestynyt Sibir on kyntänyt rajusti tällä kaudella. Paljon on liikkunut huhuja joukkueen talousvaikeuksista, mikä varmasti osaltaan vaikeuttaa keskittymistä pelaamiseen. Myös loukkaantumiset näkyvät rajusti joukkueen tekemisessä ja varsinkin Alexander Salakin poissaolo on paha takaisku. Medvescak Zagreb taistelee pudotuspelipaikasta ainoastaan loistavien kotiesitysten ansiosta. Kroatialaisnippu on napannut 13 kotiottelusta peräti yhdeksän voittoa, joten Zagreb ei todellakaan ole helppo paikka vierailla. Tähän saletti 1X.

11

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #2:

St. Louis Blues – Dallas Stars

Dallas tunnetaan erittäin hyökkäävästä pelityylistä, mikä avaa vastustajalle järjettömän hyviä tekopaikkoja pelistä toiseen. Tosin Starsin hyökkäyskalustokin tekee tehoja pirteään tahtiin, joten maaliverkot ovat heiluneet tiheästi molemmissa päissä. Dallasin vierasotteluissa on tällä kaudella isketty peräti 6,5 maalia ottelua kohden, joten ainakin yleisö on kamppailuissa viihtynyt. St. Louis on Läntisen Konferenssin paras kotijoukkue, sillä 11 peliä ovat tuoneet tilille 20 pistettä. Kotijoukkue pystyy varmasti vahingoittamaan vierailijoiden haavoittuvaa puolustusta, joten maaleja tullaan näkemään. Kohde yli 3,5 maalia lukittu.

New York Islanders – Calgary Flames

Islanders on ollut suuri pettymys alkukaudessa ja joukkue majaileekin konferenssinsa viimeisenä. Varsinkin joukkueen hyökkäystehot ovat olleet totaalisen hukassa eikä John Tavaresin johtama nippu ole kyennyt tuloksiin vastustajan alueella. Calgarylla on käynnissä pitkä vieraskiertue, joka on sujunut ihan kohtalaisesti, vaikka Johnny Gaudreaun loukkaantuminen on jättänyt ison loven hyökkäykseen. Odotettavissa on vähämaalinen ja tiukka vääntö pisteistä. Lapulle alle 5,5 maalia.

2

Coolbetin 150€ bonus talteen!