Lätkätuplaus: Jääkiekon MM-kisoista kolme maistuvaa kohdetta

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus on viikon tauon jälkeen täällä, sillä pelivalikoima on jääkiekon MM-kisojen myötä edellistä viikkoa huomattavasti parempi.

Pelikuponki #1:

Saksa – Venäjä

Venäjä kaatoi eilen Italian numeroin 10-1. Joukkueen tutut tähtinimet takoivat kiekkoa hirmuisella tahdilla pussiin ja varsinkin ylivoima sujui kuin tanssi, sillä peräti viisi maaleista syntyi ylivoimalla. Meidän kohteemme onkin maanantain tuplaukseen, että Saksan ja Venäjän välisessä ottelussa tehdään yli 1,5 ylivoimamaalia.

NordicBetin MM-kisakohteisiin!

Pelikuponki #2:

Suomi – Tshekki

Keneltäkään tuskin meni ohi Leijonien eilinen katastrofi. Joukkueen pelaaminen on tällä hetkellä niin heikolla tasolla, että menestyminen on ison työn takana. Sen sijaan Tshekki on osoittanut, että joukkue on hyvässä vireessä ja pelaaminen on kunnossa. Jakub Voracek ja David Pastrnak tulevat laittamaan suomalaiset todella tiukille. Tämä kaksikko tuo myös Tshekille voiton ottelusta.

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #3:

USA – Ruotsi

Sekä USA että Ruotsi aloitti turnauksen tappiolla, mutta toisessa ottelussa irtosi murskavoitto. USA on täynnä nuoria ennakkoluulottomasti pelaavia superlupauksia, joten joukkueelta voidaan odottaa mitä vain. Ruotsi on hiukan kokeneempi ja varsinkin joukkueen puolustuskalusto on kunnossa. Luotamme kuitenkin, että jenkkien itseluottamustaso nousi roimasti Tanska-pelin voitosta ja joukkueelta on lupa odottaa vapautunutta ja iloista kiekkoa. Ruotsin on kertoimien valossa suosikki, mutta USA ei ole vailla mahdollisuuksia. Lapulle 1X.

Betsafen bonukset haltuun!