Lätkätuplaus jatkuu Liigan ja KHL:n voimin

Coolbetin Tuplaus-kisassa ollaan siirrytty toiseen päivään. Tiistain lätkätarjonta on varsin kattava – lapulle valikoituu yksi kohde Liigasta, toinen KHL:stä.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Tuplauksen pääkohteena toimii tänään ”Tappara alle 2,5 maalia”. Kirvesrinnat matkaa Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi, ja luvassa on äärimmäisen tiukkaa vääntöä. Kumpikin joukkue taistelee elintärkeistä pisteistä: Tappara pyrkii sinnittelemään kuuden parhaan joukossa, kun taas Kerho yrittää vielä taistella tietään pudotuspeleihin. HPK:lla ei tässä kohtaa ole varaa hukata pisteitä, sillä sillä on jäljellä enää viisi runkosarjapeliä.

Kerho onkin pelannut viime peleissään erinomaisesti. Jengi viilettää kolmen matsin voittoputkessa (Jukurit 3-1, Kärpät 1-3 ja TPS 2-1). Puolustus- ja maalivahtipeli on ollut mallikasta. Vastaavasti Tapparan tekeminen on ollut ailahtelevaa, eikä maalihanat ole liiemmin auenneet. Verkko tuskin isommin heiluu kummassakaan päädyssä.

Vetolapun toiseksi kohteeksi isketään SKA Pietarin ja TsSKA Moskovan väliseen pudotuspelitaistoon alle 5,5 maalin veto. TsSKA johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0. Ensimmäinen matsi päättyi 3-0, viimeisin 2-0. Maaliodottama on näiden kahden välillä syystäkin alhaalla: melkoinen ihme olisi, jos tänään nähtäisiin kuusi maalia.

Miksi betsata Coolbetilla?