Lätkätuplaus jatkuu NHL:n voimalla!

Coolbetin Tuplaus-kisa saatiin eilen startattua osumalla, joten tänään jatketaan kakkospäivässä. Tulevan yön NHL-kierros tarjoaa kahdeksan ottelua, joista kaivetaan kaksi pelivalintaa vetolapulle.

Voitontehostaja: voita 10% enemmän NHL-vedoilla!

Pääkohteena toimii Calgary Flamesin voitto (sisältää JA + RL) Winnipeg Jetsistä. Jengit kohtasivat vastikään kolmesti perättäin. Flames vei näistä ensimmäisen 3-4 rankkareilla, mutta Jets oli kahdessa viimeisessä parempi numeroin 3-2 ja 4-1. Nyt Calgarylla olisi revanssin paikka.

Flames on näistä kahdesta aavistuksen parempi jengi, vaikkakin tekeminen on ollut näiden kahden välillä toistaiseksi varsin tasaista. Jetsin kärkimiehet ovat olleet liekeissä alusta lähtien mikä osaltaan selittää tulosta. Flames sai viime pelissä maalihanat tosissaan auki (6-4 voitto Oilersista), joten lähtökohdat ensi yön peliin ovat hyvät. Luotetaan isäntien vetävän pidemmän korren.

”Täytekohteena” toimii Dallas Stars +1,5 -veto, mikä osuu kunhan joukkue ei häviä yli yhdellä maalilla Chicago Blackhawksille. Tasoero on selkeä ja Starsin ennakkosuosikin asema on ansaittu. Jengit kohtasivat pari päivää sitten, jolloin Inkkarit onnistui hakemaan 1-2 jatkoaikavoiton. Dallas tuskin toistamiseen häviää Blackhawksille.

KERTOIMIIN