Lätkätuplaus: Jokereiden voittoputki pitenee maanantaina

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus laitetaan tänään vauhtiin KHL-kiekolla, sillä maanantai tarjoilee neljän ottelun kierroksen. Alla perustelut illan valintoihin!

Pelikuponki #1:

Dinamo Minsk – Jokerit

Jokerit on aloittanut kauden kolmella voitolla, kun taas Minskin saldo on kolme tappiota. Joukkueiden itseluottamuksella onkin valtaisa ero ja jos Jokerit saa otteluun pirteän startin, niin Minskin tuska kasvaa entisestään. Kotietu hieman tasaa lähtökohtia, mutta Jokereiden voitosta irtoavaa kerrointa ei voi vain ohittaa. Vierasvoittoa lapulle.

Coolbetin Tuplauksessa on tällä viikolla tarjolla huima 6000 euron jättipotti! 

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Pelikuponki #2:

Avangard Omsk – Neftekhimik

Omsk on aloittanut kauden vakuuttavasti eikä ihme, sillä joukkue on vahvistunut merkittävästi viime kaudesta. Isäntien peli on ollut jopa yllättävän valmista ja tiiviys on löytynyt ihailtavalla tavalla. Se kantaa heikkonakin päivänä pitkälle, joten rutiinisuorituskin riittää tänään selvästi heikompaa Neftekhimikiä vastaan.

SKA Pietari – HK Sotshi

SKA Pietarilla alkaa olemaan jo paineita, sillä kausi ei ole käynnistynyt halutulla tavalla. Näin ollen tänään kaukalossa on varmasti astetta valmiimpi joukkue, sillä tähtisikermää on nyt ärsytetty ihan huolella. SKA Pietari on jopa maanantain varmin valinta, sillä kolmatta peräkkäistä tappiota joukkue ei tule kärsimään.

LIITY JA LUNASTA 100 % BONUS