Lätkätuplaus: Jokerit kaataa Amurin kotikaukalossa

nhl lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus3

Lätkätuplaus on edennyt kolmanteen päivään ja tänään luotetaan vahvasti siihen, että Jokereiden voittoputki pitenee jälleen yhdellä pelillä.

Lätkätuplaus:

Jokerit – Amur

Jokerit on kasvattanut jo voittoputken neljän ottelun mittaiseksi ja eilinen esitys Sibiriä vastaan oli pirteä. Joukkueen sisällä vallitseva kilpailutilanne tekee sen, että yhdelläkään pelaajalla ei ole varaa höllätä kaukalossa. Amur on piristynyt viime aikoina, mutta joukkueen materiaali on selvästi Jokereita heikompi ja käynnissä oleva vieraskiertue varmasti alkaa vaikuttamaan myös tekemiseen. Jokerit on selvä suosikki ja Coolbetin tarjoama 1.57 kerroin on otettava pois kuleksimasta.

Leksands – Timrå

Tuplauksen toinen kohde tulee Ruotsista, jossa yhteen iskevät Leksands ja Timrå. HockeyAllsvenskanin kärkikamppailussa kohtaavat sarjassa vähiten maaleja päästänyt joukkue sekä kolmanneksi vähiten päästänyt. Timrån peleissä onkin nähty selvästi vähiten maaleja, sillä keskiarvo ottelua kohden on tasan 4. Leksandsin vastaava lukema on toiseksi pienin ja se on 4,6. Mikään ei viittaa siihen, että tänään maaleja nähtäisiin.

Vedot sisään Coolbetilla!