Lätkätuplaus: Jokerit ja Barys Astana tarjoavat maalijuhlat Helsingissä

nhl lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus3

Lätkätuplaus jatkuu keskiviikkona yhdellä lapulla, sillä Kärppien ja KooKoon välisessä ottelussa jäätiin yhden maalin päähän overista.

Lätkätuplaus:

Jokerit – Barys Astana

Jokereilla on harvinaisesti peräti kaksi peräkkäistä tappiota ja varsinkin joukkueen alivoimapeli on ontunut pahemman kerran. Joukkue pystyy kyllä luomaan tarvittavan määrän maalipaikkoja pelistä toiseen, joten vastustajankin verkot heiluvat tasaisella syötöllä. Nyt vastaan tulee tällä kaudella maaleilla mällännyt Barys, joten onkin odotettavissa, että tänään Helsingissä nähdään osumia. Barysin vahvuudet eivät ole varsinaisesti puolustamisessa, joten eiköhän Hartwall Arenalla mennä vauhdikkaasti päästä päähän.

Vitjaz – SKA Pietari

SKA Pietari hävisi Lokomotiville, mutta tämän jälkeen joukkue otti isot päänahat Jokereista ja TsSKA Moskovasta. Pietarilaisjoukkueen menoa on lähes mahdoton pysäyttää, sillä joukkue runnoo tasaisesti neljällä ketjulla kiekkoa vastustajan päähän. Vitjaz on monta askelta heikompi joukkue eikä joukkueella pitäisi olla mitään mahdollisuuksia SKA Pietaria vastaan.

Vedot sisään NordicBetillä!

Lisää vedonlyöntivihjeitä löydät Pallomeri.netin ”Vedonlyöntivihjeet lähteistä” -osiosta!