Lätkätuplaus päivä 2: Jokerit hamuaa toista peräkkäistä voittoa

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus eteni toiseen erään, kun Ak Bars Kazan hoiti tyylikkäästi oman leiviskänsä. Myös tänään lapulle laitetaan yksi KHL-kohde.

Lätkätuplaus:

HV-71 – Lukko

Todella heikosti Liigan aloittanut Lukko matkustaa Ruotsiin HV-71:n vieraaksi. Ruotsalaisjoukkueella on alla upea 7-1-voitto Skellefteåsta, joten vire CHL-ottelun alla on hyvä. Isännät ovatkin ottelussa suosikkeja, joten lähtökohtaisesti kotivoitto on hyvä pelattava. Lukolle jopa tappio ei olisi katastrofi, sillä ratkaisut nähdään toisessa ottelussa Raumalla.

Jokerit – Vitjaz

Jokerit sai tappioputken poikki viime ottelussa Lokomotivia vastaan. Henkisesti kolme pistettä tulivat arvokkaaseen saumaan, sillä helsinkiläisillä oli selvästi heikompi jakso menossa. Nyt vieraaksi saapuu heikompaan kastiin kuuluva Vitjaz, joka tullee puolustamaan tiukasti. Jokerit lähtee otteluun suosikkina ja mikäli maalihanat aukeavat aikaisessa vaiheessa niin tuloksena tulee olemaan kotivoitto. Jokerit sai varmasti kovan boostin viime ottelun voitosta ja nappaa myös tänään voiton tilille. Laitetaan kuitenkin ristivarmistus lapulle.

image

Tuplaukseen potkua Coolbetin talletusbonuksella!