Lätkätuplaus: Jokerit tarjoilee jälleen maaleja

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus päättyi viime viikolla todella ikävästi lauantaihin, joten tällä viikolla laitetaan vielä pari askelta paremmaksi.

Pelikuponki #1:

Amur – Dinamo Riika

Dinamo Riika on aloittanut kauden vakuuttavalla tavalla, sillä joukkue on voittanut kuudesta pelistä peräti neljä. Ainoastaan yksi ottelu on päättynyt varsinaisen peliajan tappioon, joten joukkueessa on varmasti kova itseluottamus päällä. Sen sijaan Amur on voittanut viidestä pelistä ainoastaan yhden, joten siellä pelit ovat lähteneet käyntiin kaikkea muuta kuin hyvin. Dinamo Riika X2 on hyvä valinta lapulle.

Admiral Vladivostok – TsSKA Moskova

Ensimmäisen lapun toinen kohde tulee Vladivostok-TsSKA Moskova -ottelusta, joka käynnistyy jo klo 12:30. Moskovalaisjätin alkukausi on ollut vaikea ja varsinkin hyökkäyspäässä on suuria ongelmia. Vladivostok sai vihdoin viime ottelussa tappioputken poikki, kun se kaatoi Amurin numeroin 0-2. Tästä ottelusta tulee vähämaalin kamppailu, joten alle 5,5 maalia lähtee lapulle.

LIITY JA LUNASTA 100 % BONUS

Pelikuponki #2:

Jokerit – Traktor

Huimassa vireessä oleva Jokerit saa maanantaina vieraakseen Traktorin. Varsinkin hyökkäyspäässä tuhoa tekevä helsinkiläisjoukkue on tehnyt alkukaudesta todella paljon maaleja ja se tuskin tulee muuttumaan tulevaisuudessakaan. Yli 3,5 maalista saatava kerroin on pakko laittaa lapulle.

Spartak Moskova – Avtomobilist

Tuplauksen viimeinen kohde tulee Spartak Moskova-Avtomobilist -pelistä. Kummankaan pelit eivät ole tällä kaudella tarjonneet mitään karmeita maalijuhlia, sillä kuudesta kamppailusta ainoastaan yksissä on nähty yli viisi maalia. Samalla kaavalla jatkuu myös tänään, joten alle 5,5 maalia lapulle.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!