Lätkätuplaus: Toiseen päivään kahden lapun voimin

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus jatkuu tiistaina kahdella lapulla ja pelivalikoimasta löytyy tänään useita mielenkiintoisia pelejä. Tässä valinnat toiseen päivään!

Pelikuponki #1:

Zürich – Zug

Paikallisottelu, josta ei varmasti latausta tule puuttumaan. Asetelma on ennakkoon tasainen ja todennäköisesti maalipaikat ovat vähissä. Zürichillä on ollut ongelmia viime otteluissa hyökkäämisen kanssa ja maalit ovat olleet vähissä. Alle 6,5 maalia pitäisi olla selviö tähän otteluun.

HV-71 – Luleå

Lapun toinen kohde tulee SHL:stä, jossa kohtaavat HV-71 ja Luleå. Kummankin otteluissa on tehty keskimääräisesti vähän maaleja, sillä arvot ovat aivan sarjan pienimpiä. Luleå on tehnyt kahteen viime peliin vain yhden maalin ja omissa on kolissut reippaasti. HV-71 on kuitenkin tuskaillut hyökkäyksen kanssa, joten tuski kotijoukkue järjestää ilotulitusta. Underia lapulle.

Vedot sisään Coolbetilla!

Pelikuponki #2:

SKA Pietari – Dinamo Minsk

SKA Pietari kärsi ennen maajoukkuetaukoa tappion Sotshille, joten joukkue on varmasti nälkäinen tänään kotiottelussa. Isäntien materiaali on täysin ylivertainen eikä Dinamo Minskillä ole mahdollisuuksia vieraissa. Ainoastaan SKA:n ylimielinen esitys voisi koitua kohtaloksi, mutta siihen Oleg Znarokin miehistö harvemmin sortuu. Kotivoittoa lapulle.

Servette – Ambri-Piotta

Servette on äitynyt todella hyvään lentoon, sillä joukkue on voittanut kuudesta viime ottelustaan viisi. Näihin mahtuu todella maukkaita voittoja, sillä kaatunut on muun muassa Zug, Bern ja Lugano. Sen sijaan Ambri-Piotta on neljän ottelun tappioputkessa ja omissa kolisee todella isosti. Kotietu kääntää entisestään vaakakuppia isännille.

10€ ilmainen kiekkoveto NordicBetiltä!