Lätkätuplaus: Isketään isosti kiinni maalimääriin

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus tuo jälleen valoa tähän sateiseen joulukuun maanantaihin, kun urakka käynnistyy totutusti kahden lapun voimin.

Pelikuponki #1:

Sport – HPK

Illan Liiga-kierroksella pelataan kaksi ottelua, joista toinen käydään Vaasassa. Vierasjoukkue HPK on kaapinut vähämaalisista otteluista viime aikoina voittoja, joten joukkue tuskin lähtee ylihyökkäämään tänäänkään. Sport voitti edellisessä kotiottelussa JYPin maalein 2-0, mutta viime ottelussa Raumalla Lukko oli vahvempi lukemin 4-1. Uskomme HPK:n vahvan puolustamisen jatkuvan ja siten maalimäärien pysyvän alhaisina. Alle 5,5 lapulle.

Boston – Florida

Tuukka Rask pitää huolen siitä, että Boston taistelee jokaisessa ottelussa voitosta. Suomalaisvahti on ollut ilmiliekeissä tällä kaudella eikä romahtamisia ole nähty. Floridallakin puolustuspelaaminen on toiminut, mutta hyökkäyspäässä onnistumiset ovat olleet vähissä. Kumpikaan ei ole suoranaisesti tunnettu maalijuhlista, joten ensi yönä tuskin nähdään poikkeusta. Saletti under.

sport

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #2:

Jukurit – Kärpät

Kärpillä on maalinteko tökkinyt pahemman kerran viime aikoina ja tuska oululaisjoukkueen niskassa kasvaa. Kärpät on tehnyt edellisessä kymmenessä ottelussa ainoastaan kertaalleen kolme maalia, joten mistään maalintekokoneesta ei voida puhua. Sen sijaan Jukureiden kupla ei ole puhjennut, vaan joukkue jatkaa hienoa tekemistä pelistä toiseen. Mikkeliläisjoukkueesta voidaankin käyttää termiä tasainen suorittaja. Tuska vierasjoukkueella on sen verran kova, että maaleja ei tänään montaa nähdä. Myös tähän alle 5,5 maalia.

Timrå – MoDo

Vierasjoukkue MoDon peleissä on taottu hirmuiseen tahtiin maaleja, sillä keskiarvo edellisessä viidessä ottelussa on 6,8 maalia. Nyt sarjassa kolmantena oleva Timrå antaa astetta suuremman haasteen MoDolle, joten vierasjoukkueen puolustus joutuu koville. Tänään maaleja nähdään, joten lapulle yli 4,5 maalia.

11

Coolbetin 150€ bonus talteen!