Lätkätuplaus: JYP aloittaa CHL-välierät kotikaukalossa

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus sai täydellisen startin viikolle, kun molemmat laput osuivat maaliinsa. Tänään yritetään jatkaa samalla vauhdilla eteenpäin.

PS. Muista myös osallistua sivuiltamme löytyvään kisaan, jossa veikataan JYP-Trinec-ottelun avausmaalin syntyaikaa. Palkintona on 20€ Verkkokauppa.comin lahjakortti! TÄSTÄ MUKAAN!

Pelikuponki #1:

JYP – Trinec

JYP on päässyt Liigassa mainioon vireeseen, mikä lupailee hyvää illan CHL-ottelua silmällä pitäen. Jyväskyläläisillä on puolellaan myös lepoa yksi päivä enemmän kuin Trinecillä ja tämän lisäksi tshekkiläiset ovat joutuneet vielä matkustamaan Suomeen. Trinec ei ole helppo vastustaja, mutta kotikaukalossa JYPin pitäisi kairata voitto. Ykköstä lapulle!

KERTOIMIIN!

JYP-Trinec-ottelun näet ilmaiseksi suorana lähetyksenä UnibetTV:n kautta!

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Pelikuponki #2:

Zug – Lugano

Neljän ottelun voittoputkessa oleva Zug saa vieraakseen Luganon. Isännät ottivat viime viikolla kaksi todella herkullista voittoa Davosista, joka varmasti lisää itseluottamusta kotijoukkueen pukukopissa. Lugano sai tappioputken poikki kahdella voitolla, mutta kummatkin tulivat sarjan häntäpäässä olevaa Ambri-Piottaa vastaan. Kotietu on Sveitsissä kova sana, joten parhaimmat pelivalinnat löytyvät Zugin kautta. Valintamme on 1x.

Slovan Bratislava – Magnitogorsk

Magnitogorsk matkustaa tiistaina Slovan Bratislavan vieraaksi, jonka kausi on ollut jo pitkään taputeltu. Slovakialaisjoukkueen matka päättyy jälleen tänä keväänä runkosarjaan, joten motivaatio illasta toiseen voi olla pienoinen kysymysmerkki. Magnitogorskin alkukausi oli todella heikko, mutta nyt viimeiset kuukaudet ovat olleet mainioita. Joukkue onkin noussut mukaan taistelemaan jopa koko konferenssin voitosta. Vierasjoukkue on selvä suosikki illan otteluun. Magnin ML-voitto lapulle.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!