Lätkätuplaus: Jokerit palaa maajoukkuetauolta askiin

nhl lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus3

Lätkätuplaus jatkuu keskiviikkona kahdella lapulla, joten lähtökohdat kuluvaan viikkoon ovat edelleen erittäin mallikkaat.

Pelikuponki #1:

IK Pantern – Karlskoga

Karlskoga on päästänyt selvästi eniten maaleja HockeyAllsvenskanissa. Kolmantena oleva Pantern tuleekin tekemään runsaasti osumia kotiyleisön edessä. Isäntien puolustus ei kuitenkaan ole sillä tasolla, että vieraat jäisivät nollille. Verkot heiluvatkin molemmissa päissä ja osumia tullee useampia.

Jugra – Sibir

Sibirin peleissä on tehty keskimäärin vain 4,1 maalia ottelua kohden. 30 ottelusta peräti 25 on päättynyt alle 5,5 maaliin, joten siitä lähdetään myös tänään liikkeelle. Jugran hyökkäys on umpisurkea eikä kotijoukkue tule mässäilemään maaleilla. Kotietu kuitenkin tasaa lähtökohtia, joten murskavoittoa ei myöskään Sibirin hyväksi nähdä. Alle 5,5 maalia on saletti valinta.

Vedot sisään NordicBetillä!

Pelikuponki #2:

Jokerit – Neftehimik

Jokerit palaa maajoukkuetauolta, kun Hartwall Arenalle saapuu vieraaksi Neftehimik. Vierasjoukkue on ollut loistavassa vireessä eikä keskiviikkona ole todellakaan tiedossa mikään ylimarssi Jokereille. Veikkaamme jopa, että helsinkiläiset joutuvat ärsyttävän Neftehimikin kanssa todella tiukille. Myös Brian O’Neillin loukkaantuminen jättää ison loven Jokereiden hyökkäykseen, joten pelaaminen saattaa olla hakemista tauon jälkeen. Alle 5,5 maalia on loistava kohde keskiviikolle.

KalPa – Lukko

Neljäntenä oleva Lukko matkustaa maajoukkuetauon jälkeen toiseksi viimeisenä olevan KalPan vieraaksi. Kuopiolaisten voitot ovatkin todella tiukassa eikä helpotusta meinaa tulla millään. Sen sijaan Lukko raapii tasaiseen tahtiin pisteitä ja voittoja. Raumalaiset lähtevätkin suosikkina vieraskaukaloon, mutta X2-kohteesta irtoaa siltikin mallikas kerroin.

Betsafen kohteisiin!