Lätkätuplaus: Kahdella kupongilla keskiviikkoon

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus jatkaa määränpäähänsä etenemistä kahdella lapulla, sillä Tapparan tappio sarjajumbo Lukolle pilasi eväät täydellisen tiistaihin.

Pelikuponki #1:

Traktor – CSKA Moskova

CSKA Moskova taistelee vimmatusti vielä runkosarjan voitosta, mikä takaisi joukkueelle kotiedun jokaiseen pudotuspelisarjaan. Eroa kärjessä olevaan SKA Pietariin on kaksi pistettä, joten tappioihin ei ole varaa. Traktor on tiukasti kiinni oman konferenssinsa neljännessä sijassa, mutta viimeaikaiset otteet ovat olleet erittäin vaisuja. Traktor onkin hävinnyt kymmenestä edellisestä ottelusta peräti kahdeksan, kun taas CSKA painelee neljän ottelun voittoputkessa. Tähän napataan vierasvoitto.

Salavat Ufa – SKA Pietari

Salavat Ufan on kerännyt edellisestä 15 ottelusta KHL:n kolmanneksi vähiten pisteitä, sillä näistä peleistä on irronnut ainoastaan kaksi voittoa. Nyt tappioputki on venynyt seitsemän ottelun mittaiseksi ja kun tähän päälle lyödään loukkaantumishuolet, niin kyyti on kylmää. Kotiijoukkueen riveistä puuttuu mm. Linus Omark, joka on poissa kaukalosta 4-6 viikkoa jalkamurtuman takia. Tupla täydennetäänkin SKA Pietarin voitolla.

1

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!

Pelikuponki #2:

LeKi – KeuPa HT

Mestis-keskiviikko ei voi olla näkymättä lapulla, kun tähän peliin tarjotaan hyviä kertoimia. LeKi on pelannut tällä kaudella 19 kotiottelua, joissa on tehty yhteensä 125 maalia. Siis yli kuusi osumaa ottelua kohden. Sarjan paras vierasjoukkue KeuPa on pelannut 21 vierasottelua ja näissä peleissä maaleja on nähty  118 kappaletta. Jokainen varmasti osaa päätellä, että myös tänään verkko heiluu urakalla. Me nappaamme kiinni yli 4,5 maalia, mutta yli 5,5 maaliakin on erittäin todennäköinen.

Tingsryds – Björklöven

Keskiviikon viimeinen kohde tulee Ruotsin HockeyAllsvenskanista. Sarjassa neljäntenä oleva Tingryds saa vastaansa sarjan toiseksi viimeisenä olevan Björklövenin. Vierailijat ovat hävinneet seitsemän kamppailua putkeen. Vieraspeleissä putki on vieläkin pitempi, sillä peräkkäisiä tappioita on kertynyt 11 kappaletta. Ottelussa onkin ainoastaan yksi suosikki ja se on Tingsryds. Saletti kotivoitto.

22

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!