Lätkätuplaus: Keskiviikon tupla kaivetaan illan KHL-kierrokselta

nhl lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus3

Lätkätuplaus ei aivan yltänyt tiistaina toivottuun lopputulokseen, sillä ainoastaan yhden lapun osalta homma jatkuu enää keskiviikkona.

Lätkätuplaus:

Ak Bars Kazan – SKA Pietari

Kahden todellisen huippujoukkueen kohtaaminen, josta ei varmasti tule tunnetta puuttumaan. SKA Pietari on yhdeksän ottelun voittoputkessa, kun taas Ak Bars Kazan palasi viime ottelussa voittojen tielle. Kummankin viisikkopuolustus on loistavaa luokkaa, mutta SKA Pietarilta löytyy enemmän hyökkäysvoimaa. Isännät lähtevät varmasti tarkasti puolustuksen kautta ja uskovat vastaiskujen voimaan. Luvassa tuskin on mitään maali-iloittelua. Alle 6,5 maalia lapulle.

Sotshi – Lokomotiv Jaroslavl

Lokomotiv Jaroslavl aloittaa vieraskiertueensa neljän ottelun voittoputkessa, joten lähtökohdat illan peliin ovat hyvät. Sotshin otteet ovat ailahdelleet tällä kaudella ja jopa pelien sisällä. Lokomotiv on materiaaliltaan selvästi parempi joukkue ja syksyllä tehty valmentajavaihdos on saanut seuran hurjiin liekkeihin. Lokomotiv tulee pelaamaan tänään pitkän kevään ja Sotshin kaltaiset joukkueet pitäisi kaatua rutiinilla. Laitetaan vierasjoukkueen ML-voitto lapulle.

10€ riskitön veto Coolbetilta!

Myös Coolbetilla juhlitaan itsenäistä Suomea ja tarjoukset ovat sen mukaiset. Jokaiselle asiakkaalle on tarjolla 10€ riskitön veto sekä 100 ilmaiskierrosta. Nappaa bonukset haltuun yläpuolella olevasta linkistä!