Lätkätuplaus: KHL & CHL – kovalla luotolla jatketaan tuplausta eteenpäin

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus alkoi täydellisesti maanantaina, kun molemmat laput uivat ilman sen suurempia ongelmia maaliin. Tiistaina lähdetään metsästämään jälleen onnistumisia.

Lätkätuplaus

Pelikuponki #1:

Päivän ensimmäinen lappu tulee CHL:stä, jossa ratkotaan puolivälieriin selviävät joukkueet. Ekassa osaottelussa 1-1-tasapelin pelanneet HIFK ja Linköping kohtaavat Nordiksella. Helsinkiläisjoukkueen trendi on viime otteluissa ollut vähämaalisuus ja se tuskin tänään muuttuu, kun panokset kasvavat. Tilanne on täysin auki tässä parissa, joten tuskin kumpikaan lähtee riskialttiisti hyökkäämään, vaan asetelmia tullaan hakemaan pitkään. Jo ensimmäisessä osassa maalit olivat niin vähissä, niin miksi trendi muuttuisi panosten kasvaessa. Alle 5,5 maalia lapulle.

Tuplan toisesssa kohteessa kohtaavat tshekkiläisjoukkueet Vitkovice ja Liberec. Ensimmäinen osa meni Liberecin hyväksi 1-0, joten maalit myös tämän kaksikon kohtaamisessa olivat vähissä. Vitkovice tarvitsee ottelusta voiton, mutta eron ollessa ainoastaan yksi maali, niin riskitasot ainakin alussa ovat vähäiset. Kello käy tässä parissa Liberecin eduksi, joten vierailijat tuskin lähtevät ottamaan suurempia riskejä. Myös tähän laitamme alle 5,5 maalia.

l2

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #2:

Toinen tuplauslappu tulee KHL:stä, jossa klo 14:00 alkavassa ottelussa yhteen iskevät Novokuznetsk ja Sotshi. Kotijoukkue on sarjan surullisin tapaus eikä valoa näy tunnelin päässä. Novon pudostuspelipaikka voidaan unohtaa jo ennen kauden puoliväliä, joten kotijoukkue pelaa enää kunniasta. Sen sijaan Sotshi on ollut pirteä yllättäjä tällä kaudella ja joukkue selviää helposti pleijareihin näillä otteilla. Olemme täysin vierailijoiden kelkassa ja pistämme lapulle 2.

Sotshin kaveriksi laitetaan Ufan moneylines-voitto, sillä yksi KHL:n kärkinipuista saa vieraakseen umpisurkean vierasjoukkueen Lada Togliattin. Ladalla on vieraista ainoastaan kolme voittoa 11 ottelusta, joten meno matkapeleissä on tökkinyt pahemman kerran. Materiaaliltaan Ufa pyyhkii pöytää vierasjoukkueella ja tuskin tauon jälkeen motivaatiokaan on hukassa. Saletti kotivoitto.

l1

Coolbetin 150€ bonus talteen!