Lätkätuplaus: KHL ja Mestis sanelevat perjantai-illan lapun

Laitataklaus lätkätuplaus / Laitataklaus.com
Laitataklaus lätkätuplaus / Laitataklaus.com

Lätkätuplaus jatkoi osumien tiellä, kun lapulla olleet Zug 1X ja JYP-KalPa-pelin 1. erän maalit alle 1,5 menivät tiukkojen vaiheiden jälkeen oikein.

Lätkätuplaus:

Kiekko-Vantaa – SaPKo

SaPKo vei ensimmäisen Mestis-finaali nimiinsä numeroin 4-1. Savonlinnalaisjoukkue on ollut läpi kauden selvästi paras joukkue eikä joukkueen meno näytä pysähtyvän. Kiekko-Vantaa teki melkoisen yllätyksen välierissä pudottamalla TUTOn. Nyt vastassa on kuitenkin astetta kovempi nippu ja SaPKon materiaali onkin vantaalaisjoukkuetta laajempi ja parempi. SaPKo on suosikki myös vieraissa, mutta otetaan varman päälle ja laitetaan lapulle SaPKo +1,5.

SKA Pietari – Magnitogorsk

Neljännessä KHL-finaalissa riittää panosta, sillä SKA Pietarilla on mahdollisuus siirtyä ottelusarjassa johtoon voitoin 3-1. Viime ottelu on äärimmäisen tasainen vääntö ja ratkaisu saatiin vasta toisessa jatkoerässä. Vaikka molemmilla riittää hyökkäysarsenaalia, niin edellisessä kamppailussa nähtiin ainoastaan kaksi maalia. Kumpikin joukkue puolustaa äärimmäisen tiukasti ja panosten ollessa tapissa, niin maalit jäävät auttamatta vähemmälle. Myös tänään on luvassa vähämaalinen vääntö.

Coolbetin 150€ bonus talteen!