Lätkätuplaus: Kinkkua lähdetään sulattelemaan KHL-kierroksen voimin

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus on jopa pakotettu käynnistämään KHL:n voimin, sillä tänään ei ole muuta pelivalikoimassa. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä KHL:ssä on iso kierros tarjolla.

Pelikuponki #1:

Jugra – Sotshi

Jugra on koko KHL:n surkein joukkue ja pudotuspelisaumat ovat jo käytännössä menneet. Sen sijaan Sotshi taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta ja onkin tällä hetkellä viivan paremmalla puolella neljän pisteen turvin. Vierasjoukkueen vire on loistava, sillä joukkueella on viidestä viime ottelusta neljä voittoa. Kaiken lisäksi voitot ovat tulleet Omskista, Ufasta, SKA Pietarista ja Spartak Moskovasta, joten erittäin kovia päänahkoja on plakkarissa. Tätä peliä Sotshilla ei ole varaa hävitä.

Lätkätuplaus vauhtiin NordicBetillä!

Pelikuponki #2:

Magnitogorsk – SKA Pietari

Kahden huippujoukkueen kohtaaminen, jossa tunnetusti tila ja aika on todella on vähissä. Magnitogorsk on päässyt viime aikoina loistavaan vireeseen ja suurin syy siihen on ollut loistava puolustuspelaaminen. Viime ottelussa joukkue kaatoi tiukkojen vaiheiden jälkeen TsSKAn numeroin 1-4. Kaksi viimeistä maali tuli vielä tyhjään maaliin, joten peli on vähämaalinen loppuun asti. Myös tänään on odotettavissa hieman vastaanvanlainen vääntö, joten maalit ovat tiukassa. Alle 5,5 maalia lapulle.

Traktor – Dinamo Minsk

Tässä ottelussa ei pitäisi ennakkoon maaliverkot paljoa heilua. Dinamo Minskin peleissä on tehty keskimäärin 4,0 maalia ottelua kohden, kun taas Traktorin vastaava saldo on 4,3 maalia. Molempien hyökkäys ei ole tällä kaudella juhlinut murskavoitoilla, mutta puolustus on antanut mahdollisuudet pisteihin. Siinä kaava myös tälle illalle.

Vedot sisään Betsafella!

Pelikuponki #3:

Lada – Lokomotiv Jaroslavl

Dmitri Kvartalnovin Lokomotiv saa olla jopa kevään yllätyskortti, sillä venäläisluotsi on saanut joukkueensa pelin hyvään muottiin. Aikaisemmilla kausilla TsSKAa johtanut Kvartalnov on yksi KHL:n parhaimmista valmentajista. Myös Lokon materiaali on ylempää kastia, joten Ladan kaltaiset joukkueet pitäisi kaatua rutiinisuorituksella.

Dynamo Moskova – TsSKA Moskova

Moskovan paikallisvääntö, josta ei varmastikaan tule tunnetta puuttumaan. Kahden ottelun tappioputkessa oleva TsSKA haluaa varmasti palata tänään voittojen tielle, joten isännät saavat vastaansa ärsytetyn jättiläisen. Dynamon puolustus on vuotanut viime peleissä ja se ei lupaa hyvää tänään, sillä TsSKAlta löytyy vaarallisuutta jokaisesta ketjusta. Yli 3,5 maalia on oiva kohde paikallispeliin.

Coolbetin tuplauksessa 10 000 € Jackpot!