Lätkätuplaus: KHL-kiekko starttaa maanantain tuplauksen

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus käynnistyy kolmella KHL-lapulla, sillä jääkiekkotarjonta muilta osin on kovin heikkoa tänään. Näillä mennään!

Pelikuponki 1:

Neftehimik – Barys Astana

Neftehimik on pelannut melko vähämaalisia otteluita viime aikoina ja varsinkin kotikaukalossa maalit ovat olleet tiukassa, sillä keskimäärin Neftehimik kotipeleissä on tehty tällä kaudella 3,6 maalia. Barys on puolustanut myös tällä kaudella hyvin, joten odotettavissa on erittäin tiukka taistelu pisteistä.

Ak Bars Kazan – Sibir

Sibirin vierapeleissä on tehty tällä kaudella keskimäärin 3,6 maalia ottelua kohden. Joukkueen yhdessäkään vieraspelissä ei ole tehty yli 5,5 maalia. Vierasjoukkue on tunnettu viime vuosina erittäin hyvin puolustavana joukkueena ja se onkin joukkueen ehdoton vahvuus. Sibir ei tule päästämään Kazania helpolla. Alle 5,5 maalia on valintamme otteluun.

Lätkätuplaus käyntiin NordicBetillä!

Pelikuponki 2:

Salavat Ufa – Jugra

Jugra on ehdottomasti yksi KHL:n heikoimmista joukkueista, jos ei jopa heikoin. Joukkue vaihtoi jo valmentajaa, joten oljenkorret alkavat olemaan vähissä. Ufan heikkous on ollut tällä kaudella otteiden ailahtelevuus. Liian usein hyvää peliä on seurannut huono esitys. Kotikaukalossa Erkka Westerlundin suojatit ovat kuitenkin esittäneet ajoittain hyvää ja iloista hyökkäyspelaamista. Ufa juhlii tänään maalipaikoilla, joten osumiakin syntyy useampi.

Lokomotiv Jaroslavl – SKA Pietari

16 ottelun voittoputkessa etenevä SKA Pietari lähestyy KHL:n historian pisintä voittoputkea. Viime ottelussa joukkue kaatoi heikollakin pelillä Sibirin selvästi, joten SKA:n rutiini on aivan järisyttävän kovalla tasolla. Lokomotiv on neljän ottelun tappioputkessa ja on vaikea nähdä, että joukkue kykenisi haastamaan mahtiseura SKA Pietarin.

Betsafen bonukset haltuun!

Pelikuponki 3:

Ylempien perustelujen nojalla painetaan kolmanteen lappuun Ufan voitto sekä SKA Pietarin ML-voitto!

Coolbetin 150€ bonus talteen!