Lätkätuplaus: KHL-maanantain aika!

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus täyttyy tänään kokonaan KHL-kiekolla, jossa pelataan neljän ottelun kierros. Alta kaksi päivän salettia tuplauslappua talteen.

Pelikuponki 1:

Lokomotiv Yaroslavl – Slovan Bratislava

Lokomotivin vieraskiertue sujui kaikkea muuta kuin hyvin, sillä tuloksena oli kolmesta ottelusta kolme tappiota. Nyt edessä on paluu kotiyleisön eteen, kun vastustajaksi saapuu Läntisen konferenssin toiseksi viimeisenä majaileva Slovan Bratislava. Slovakialaisjoukkue on ollut umpisurkea vierailija tällä kaudella, sillä yhdeksästä pelistä kasassa on ainoastaan kaksi voittoa. Edellisessä vierasottelussa tuloksena oli 6-0-tappio Kroatiasta. Lokomotiv on kotona napsinut voittoja ja myös tänään pisteet jää isäntien hoiviin. Pistämme lapulle isäntien vähintään kahden maalin voiton.

cool

Pelikuponki 2:

SKA Pietari – Dinamo Minsk

SKA Pietari on viidessä edellisessä ottelussa neljästi nollannut vastustajan. Dinamo Minsk on ollut yksi alkukauden hienoimmista tarinoista. Joukkue on kerännyt upeaan tahtiin pisteitä, mutta varsinkin joukkueen puolustus ja maalivahti Ben Scrivens ovat olleet liekeissä. Minsk lähtee varmasti puolustamaan tiukasti myös tänään, mikä tarkoittaa, että maalien odotusarvo tippuu huomattavasti. Laitamme lapulle alle 6,5 maalia.

Magnitogorsk – Avtomobilist

Kotijoukkue Magnitogorsk ei ole hävinnyt ainuttakaan kotiottelua tällä kaudella ja vain yhdessä kamppailussa joukkue on joutunut jatkoajan puolelle. Kotivire onkin hallitsevalla mestarilla hurjaa luokkaa ja nyt vastustajaksi saapuva Avtomobilist ei kuulu missään nimessä KHL:n paremman puoliskon nippuihin. Tästä tulee kotijoukkueen täydellinen näytös!

betsafe

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!