Lätkätuplaus: KHL-kiekkoa maanantain ratoksi

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus oli suoranainen farssi viime viikolla, sillä matka katkesi jo ensimmäisen päivän lappuihin. Tällä viikolla ei voi ainakaan huonommin mennä.

Pelikuponki #1:

Sotshi – SKA Pietari

Pietari sai opetuksen nöyryydestä viime viikolla, kun täydellisen avauserän jälkeen homma mureni käsiin Jokereita vastaan. Sitä esitystä tuskin on katsottu hyvällä, joten joukkue tulee varmasti todella sisuuntuneena tänään kaukaloon. Panosta SKA:lla riittää, sillä joukkue taistelee kiivaasti runkosarjan voitosta ja arvokkaasta kotiedusta aina finaaleihin asti. Saletti vierasvoitto.

Spartak Moskova – TsSKA Moskova

Myös TsSKA Moskovalla on alla tappio, sillä Dynamo Moskova oli vahvempi viime ottelussa numeroin 1-0. Nyt vastustaja on kuitenkin pari astetta heikompi, sillä Spartak on hävinnyt kahdeksan ottelua putkeen. Edellisen kerran Sparta on kaatanut isoveli TsSKA:n vuonna 2013, joten asetelmat ovat täysin vierailijoiden hyväksi. Tähän laitetaan TsSKA:n ML-voitto.

11

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #2:

Dynamo Moskova – Traktor

Dynamo Moskova on päässyt kevään lähentyessä hurjaan vireeseen, sillä kahdeksan edellistä kamppailua ovat tuottaneet seitsemän voittoa. Alla on erittäin arvokas voitto paikalliskilpailija TsSKA:sta, joten itseluottamus on ainakin tapissa. Traktor on ajautunut pieneen syöksykierteeseen, sillä yhdeksän edellistä ottelua ovat tuottaneet ainoastaan kaksi voittoa. Tähän laitetaan kotivoitto.

22

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!

Pelikuponki #3:

MoDo – Timrå

Ruotsin HockeyAllsvenskanissa yhteen iskevät MoDo ja Timrå. Vierasjoukkue Timrå on päästänyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja, mutta myös vastustajan päässä verkko on heilunut harvakseltaan. Kotijoukkue MoDo taistelee tiukasti pudotuspeleihin pääsystä, joten panosta riittää. Myös Timrån yllä leijuu vielä pienoinen uhka pudotuspeliviivan alapuolelle tippumisesta. Näin ollen panosten ollessa katossa myös riskit vähenevät. Tuskin kumpikaan tänään maaleilla juhlii, joten lapulle alle 5,5 maalia.

Washington – Carolina

Washington on voittanut 12 viime ottelustaan peräti 11 ja ainoa tappio tuli Pittsburghille, joka oli vahvempi numeroin 8-7. Carolinan nuori joukkue on kolmen ottelun tappioputkessa ja vieraissa jälki on ollut todella heikkoa viime aikoina. Kuudesta edellisestä matkapelistä Carolina on voittanut ainoastaan yhden ja kun nyt vastaan tulee NHL:n kuumin joukkue niin meno on kylmää. Lapulle Capsin ML-voitto.

33

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Coolbetilla on käynnissä viikoittainen tuplauskampanja, jossa tarjolla on 2000€ bonusrahaa jokaiselle, joka selvittää tuplauksessa koko viikon onnistuneesti. Ohjeet tähän kampanjaan löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!