Lätkätuplaus: Kolmas päivä on myös täynnä KHL-kiekkoa

nhl lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus3

Lätkätuplaus koki pienen pettymyksen eilen, kun toinen lapuista karahti pilalle Sotshin ja Kunlunin välisten maalijuhlien seurauksena. No toivoa on edelleen isosti, kun homma jatkuu yhdellä lapulla.

Lätkätuplaus:

Magnitogorsk – Avtomobilist

Magnitogorsk on Sergei Mozjakinin johdolla yksi KHL:n pelottavimmista nipuista. Joukkue takoo varmasti aina ylivoimalla sen muutaman maalin ottelua kohden eikä murskavoitotkaan joukkueelle ole harvinaisuuksia. Tänään on varmasti se hetki, kun punalamppu palaa useampaan otteeseen. Avtomobilist ei ole millään tavalla Magnitogorskin tasoinen nippu, joten lukemat taululla tulevat olemaan selvät.

Dinamo Minsk – Jokerit

Jokerit aloittaa kauden Valko-Venäjällä, jossa vastaan asettuu aina kotona hankala Dinamo Minsk. Helsinkiläisten kausi käynnistyy kovin odotuksin, mutta alkukaudesta peli saattaa vielä isosti hakea itseään. Maalilla Ryan Zabolskin antaa kuitenkin varmasti joukkueelle mahdollisuuden voittoon, joten suurempaa huolta ei ole. Myös Minskillä maalivahtiosasto on kunnossa, sillä joukkue kaappasi rapakon takaa Jhonas Enrothin. Keskiviikkona ei maaleilla mässäillä, jonka vuoksi paras kohde lapulle on alle 6,5 maalia.