Lätkätuplaus: Neljällä KHL-kohteella jatketaan matkaa

nhl lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus3

Lätkätuplaus on edennyt jo torstaihin ja kaiken lisäksi molemmat kupongit ovat edelleen voimassa. Tässä perustelut ja pelivalinnat illan otteluihin!

Pelikuponki #1:

Avangard Omsk – Magnitogorsk

Avangard Omsk on aloittanut kauden viidellä voitolla, mutta alla on eiliseltä tiukka rankkarikisaan venynyt ottelu Ak Bars Kazania vastaan. Tuossa kamppailussa nähtiin ainoastaan kaksi maalia, joten samanlaista peliä sopii odottaa myös tänään, kun vastustajaksi saapuu KHL:n kestomenestyjiin lukeutuva Magnitogorsk. Omsk ei saa tällä kaudella minkäänlaista kotietua, sillä pelit pelataan halliremontin takia Moskovan lähistöllä. Alle 5,5 maalia on loistelias valinta tähän otteluun.

TsSKA Moskova – Severstal

TsSKA Moskovan kausi on käynnistynyt takerrellen, sillä viidestä pelistä on tullut kolme voittoa. Varsinkin hyökkäyksessä riittää parannettavaa, sillä maaleja on syntynyt vasta kymmenen. Severstal on selvästi heikompi joukkue, mutta se tulee varmasti tekemään kaikkensa, jotta pisteitä irtoisi matkaan. Joukkueella on erittäin hyvä maalivahti Dominik Furch, joten ei TsSKA tule mitään murskavoittoa todellakaan nappaamaan. Alle 5,5 maalia myös tähän peliin.

Pelikuponki #2:

Traktor – Avtomobilist

Myös toisessa lapussa jatketaan alle 5,5 maalin -kohteella, kun Traktor ja Avtomobilist iskevät yhteen. Traktorin kolmessa pelissä on nähty ainoastaan yhdeksän maalia eli kolme ottelua kohden. Avtomobilist on myös erittäin hyvin puolustava joukkue, joten helpolla joukkueelle ei maaleja tehdä. Tämäkin tulee olemaan vähämaalinen kohtaaminen.

Slovan Bratislava – Dynamo Moskova

Myös tuplauksen neljäs kohde mukailee samaa kaavaa, sillä Bratislava-Dynamo Moskova -otteluun laitetaan myös alle 5,5 maalia. Dynamo Moskovan ongelmat ovat olleet isoja alkukaudesta, sillä omiin menee liikaa maaleja, kun taas hyökkäyksestä viimeinen rutistus puuttuu. Nyt onneksi vastassa on hyökkäysvoimaltaan KHL:n häntäpäätä oleva Bratislava, joten aivan muiden joukkueiden tapaan virheistä ei rokoteta. Dynamo Moskova tulee varmasti lähtemään otteluun hieman varovaisella taktiikalla, koska itseluottamus ei ole normaalilla tasolla. Eli maalit tulevat olemaan vähissä myös tässä ottelussa.

LIITY JA LUNASTA 100 % BONUS