Lätkätuplaus: Kaikki päivän tuplauskohteet tulevat KHL:stä

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus laitetaan käyntiin täysin KHL:n voimin, mistä lapulle löytyykin neljä erittäin mielenkiintoista ja hyvää pelikohdetta.

Pelikuponki #1:

Dinamo Minsk – Admiral Vladivostok

Dinamo Minsk on tehnyt Läntisessä Konferenssissa toiseksi vähiten maaleja, sillä 52 ottelussa on syntynyt vain 100 maalia, joka tekee keskiarvoksi alle 2,0. Dinamo on kuitenkin päästänytkin erittäin vähän maaleja, joten joukkue on sen ansiosta vielä mukana pudotuspelitaistelussa. Kaavat tuskin kuitenkaan muuttuvat tänään, joten laitetaan kupongille 1. erän alle 1,5 maalia.

Lokomotiv Jaroslavl – Amur

Amur on ollut yksi kauden positiivisempia yllättäjiä, sillä joukkue on vielä tiukasti mukana taistelussa pudotuspelipaikoista. Varsinkin puolustus ja maalivahti Juha Metsola ovat olleet iskussa ja se onkin yksi iso syy mainiolle kaudelle. Lokomotiv puolustaa niin ikään tiiviisti, vaikka välillä joukkueelle onkin sattunut maali-iloitteluita. Tänään on todennäköisesti tiedossa vähämaalinen ottelu, joten alle 5,5 maalia kuulostaa hyvältä.

Talletus triplana 40€ asti!

Lunasta 200% bonus – 10 ensimmäiselle tallettajalle Finnkinon leffalippu! Lisää Unibetin 200% eksklusiivisesta bonuksesta voit lukea TÄSTÄ.

Pelikuponki #2:

Magnitogorsk – Kunlun

Magnitogorsk ei ole vielä varmistanut pudotuspelipaikkaa, vaikka se hyvältä näyttääkin. Sen sijaan joukkueen sijoitus voi parantua vielä huomattavasti, mikäli voittoja alkaa napsumaan tilille. Magni varmasti on myös erittäin motivoitunut parantamaan sijoitusta, sillä lähtökohdat pudotuspeleihin olisivat sitä myöten huomattavasti paremmat. Tasoero ottelussa on selvä ja kotietu kääntää entisestään vaakakuppia isäntien puoleen.

Dinamo Riika – Jugra

Tuplauksen viimeinen kohde tulee Dinamo Riikan ja Jugran välisestä ottelusta. Tässä ottelussa vastakkain iskevät tiukasti sarjan huonoimman joukkueen tittelistä taistelevat seurat. Ei tarvitse olla ennustaja tietääkseen sen, että vastakkain on myös kaksi sarjan vähiten maaleja tehnyttä joukkuetta. Alle 5,5 maalia on ehdoton valintamme.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Coolbetin Tuplaus-kampanja uudistui täksi viikoksi ja pelaaminen on tehty entistä helpommaksi. Lisää muutoksista voit lukea TÄSTÄ LINKISTÄ!