Lätkätuplaus: KHL:ssä vietetään kotijoukkueiden juhlia

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus käynnistyy aika haastavissa merkeissä, sillä maanantain kohdetarjonta on vähintäänkin heikko. Tämän vuoksi kaikki laput löytyvät KHL:n ainoista peleistä.

Pelikuponki #1:

Salavat Ufa – Severstal

Neljän ottelun voittoputkessa eteenpäin porskuttava Ufa saa vastaansa edelleen kauden ensimmäistä vierasvoittoa hakevan Severstalin. Ufalla on tällä hetkellä joukkueessa yksi sarjan kovimmista ketjuista, sillä Linus Omark, Joonas Kemppainen ja Teemu Hartikainen tekevät peli toisensa jälkeen tuhojaan vastustajan päässä. Severstal pysyy pelissä niin kauan mukana kuin joukkueen maalivahti pystyy venymään huipputorjuntoihin. Sekään ei vain valitettavasti tänään riitä.

Lätkätuplaus käyntiin NordicBetillä!

Pelikuponki #2:

Ak Bars Kazan – Dinamo Riika

Dinamo Riika on koko KHL:n huonoin joukkue, sillä joukkue on kerännyt 12 ottelusta ainoastaan viisi pistettä. Kazan on tällä hetkellä konferenssinsa kahdeksas, mutta joukkueen materiaali edellyttää paljon parempaa suorittamista. Isäntien otteet ovat ailahdelleet viime aikoina, mutta materiaalien ero on tänä iltana niin suuri, että latvialaisjoukkueella ei pitäisi olla mitään mahdollisuuksia. Kahdeksan ottelun tappioputkessa seilaava Dinamo Riika on Kazanille tänään välipala.

Betsafen bonukset haltuun!

Pelikuponki #3:

Ylempien perustelujen johdosta kolmanteen lappuun laitetaan sekä Salavat Ufan että Ak Bars Kazanin varsinaisen peliajan voitot.

Coolbetin 150€ bonus talteen!