Lätkätuplaus: Ensimmäiset KHL-pelit käyntiin klo 16:00!

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus painottuu maanantaina vahvasti KHL:n pariin, sillä Euroopan kovimmassa kiekkosarjassa on peräti yhdeksän ottelun kierros.

Pelikuponki #1:

Magnitogorsk – Jokerit

Magnitogorsk on saanut pelinsä kulkemaan ja alla on neljän ottelun voittoputki. Sen sijaan Jokerit on hävinnyt kahdesti putkeen eikä pelaaminen ole ollut parhaimmalla tasolla. Voisi kuvitella, että vierailijat lähtevät otteluun hyvinkin tarkasti, sillä haaste maanantaina on hyvin valtava. Kahden loistavasti yhteen pelaavan joukkueen kohtaamisessa ei maaleilla juhlita, joten painetaan lapulle alle 5,5 maalia.

Ak Bars Kazan – Dynamo Moskova

Dynamo Moskova on puolustanut edellisissä otteluissa erittäin hyvin eikä omissa ole soinut kuin kerran. Joukkue perustaakin pelinsä vahvasti puolustuksen varaan ja luottaa siihen, että vastaiskuista avautuu paikkoja. Ak Bars Kazan on heikossa vireessä ja maalinteko aiheuttaa ongelmia. Tässä pelissä ei maaleilla tulla mässäilemään, joten under on oiva vaihtoehto.

Coolbetin Tuplauksessa 10 000€ Jackpot!

Pelikuponki #2:

New York Islanders – Washington Capitals

New York Islandersin peleissä on nähty tällä kaudella selvästi eniten maaleja, sillä keskiarvo on huima 6,8. Kotona lukema on 7,4, joten mikään ei suoranaisesti lupaile maalitonta peliä ensi yölle. Varsinkin, kun Washingtonin vieraspeleissä verkot heiluvat useammin kuin kotipeleissä. Tähän ehdottomasti overia lapulle.

Pittsburgh Penguins – Colorado Avalanche

Coloradon peleissä on tehty tällä kaudella maaleja keskimäärin 6,4 ottelua kohden. Pittsburghin peleissä vastaava lukema on 6,0. Pensin kivikova hyökkäys saa varmasti Coloradon ailahtelevan puolustuksen ongelmiin. Vastaavasti vierailijatkin tulevat varmasti osumaan tolppien väliin, joten maaleja nähdään.

NordicBetin tarjouksiin!

Pelikuponki #3:

Traktor – Sibir

Sibir ei ole saanut edes valmentajavaihdoksesta lisäenergiaa, vaan joukkue kyntää rajulla tavalla. Traktor on onnistunut nappaamaan tiukoista peleistä voittoja ja onnistunut nousemaan pudotuspeliviivan yläpuolelle. Tässä pelissä riittääkin panosta, sillä vierailijoiden olisi melkein haettava jo täysi pistepotti. Ennakkoasetelmat povaavat tasaista ottelua, mutta myös vähämaalista. Lapulle 1. erän maalit alle 1,5.

Lada – Avangard Omsk

Tässä ottelussa kohtaavat Itäisen Konferenssin heikoimpiin kuuluva Lada sekä kärkijoukkueisiin kuuluva Omsk. Molempien peleissä on nähty vähän maaleja, sillä Ladan keskiarvo ottelua kohden on 4,4 ja Omskin 4,1. 1. erään painetaankin lapulle alle 1,5 maalia.

Vedot sisään Betsafella!