Lätkätuplaus: KHL tarjoilee muutaman pelin maanantaille

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus käynnistyy maanantaina melko suppealla kohdevalikoimalla, mutta tästäkin huolimatta jalkeille saatiin kaksi laadukasta lappua.

Pelikuponki #1:

Torpedo – Salavat Ufa

Erkka Westerlundin Ufa on saanut pelinsä uomiin runkosarjan loppua kohti. Nyt joukkue on voittanut kuudesta viime pelistään viisi ja taistelee tosissaan vielä divisioonansa voitosta. Sen sijaan Torpedo on heikossa vireessä ja tappioputki on kasvanut jo viiden ottelun mittaiseksi. Myös paineet kotijoukkueen niskassa kasvavat, sillä takana tulevat joukkueet lähestyvät vääjäämättä. On vaikea ymmärtää Ufan kerrointa tänään, koska joukkueiden vireet ovat täysin päinvastaiset. Ufan ML-voitto lapulle.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Pelikuponki #2:

Severstal – Ak Bars Kazan

Severstalin viimeiset viisi ottelua ovat tarjonneet yhteensä 28 maalia, joka on 5,6 osumaa ottelua kohden. Kazanin vastaava saldo on 35 maalia, joka on peräti 7,0 osumaa ottelua kohden. Tässä pelissä tullaan varmasti tänään näkemään maaleja. Varsinkin Kazanin hyökkäys pitää siitä huolen, että tänään ei ainakaan maaleitta jäädä. Yli 3,5 maalia onkin oiva valinta tähän peliin.

BIK Karlskoga – Tingsryds

Tuplauksen viimeinen kohde tulee Ruotsin Allsvenskanista, jossa kohtaavat sarjan kaksi huonointa joukkuetta. Molemmat ovat tehneet myös sarjassa selvästi vähiten maaleja, joten tänään ei varmastikaan ole luvassa mikään suuri näytös. Karlskoga onkin tehnyt kolmeen viimeiseen otteluun ainoastaan kaksi maalia. Joukkueen onneksi puolustus on sentään jotenkin pitänyt, joten murskatappioitakaan ei ole tilille tullut. Alle 6.0 maalia kuulostaa hyvältä.

KERTOIMIIN!