Lätkätuplaus: Myös tällä viikolla KHL on vahvasti läsnä tuplauksessa

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus palasi viime viikolla kesälomalta ja ensimmäinen yritys päättyi kolmanteen päivään. Tällä viikolla riittääkin parannettavaa.

Pelikuponki #1:

Salavat Ufa – Kunlun

Ufa kärsi viime ottelussa todellisen yllätystappion, kun Amur ryösti kolme pistettä 4-5-voitolla. Kotijoukkueen materiaali on kuitenkin sitä luokkaa, että joukkueen pitäisi kävellä Amurin kaltaisia joukkueita vastaan voittoon. Ufan alivoima on kuitenkin ollut yllättävän heikkoa alkukaudesta, joten myös Kunlun heiluttanee verkkoa tänään. Ufa tulee kuitenkin väkisin iskemään useammankin osuman kotiyleisön edessä. Haisee vahvasti overilta.

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #2:

Barys Astana – Severstal

Severstalin kolmessa pelissä on tehty varsinaisella peliajalla ainoastaan viisi maalia. Severstalin nimiin on merkitty näistä osumista ainoastaan kaksi, joten joukkue on iskenyt maalin keskimäärin kerran 90 minuutissa. Barysilla on alla tyly kotitappio Dinamo Riikalle, joten joukkue on varmasti tänään latautunut kunnolla. Tänään ei todellakaan maaleilla tule juhlimaan, vaan verkot pysyvät pitkään kireinä.

Sotshi – Admiral Vladivostok

Vierasjoukkue Admiral metsästää vielä ensimmäistä pistettä tälle kaudella, mutta otteet kaukalossa ei vain vakuuta. Joukkueen hyökkäyspelaaminen on isossa solmussa, joten tulosta on pakko alkaa hakemaan puolustuksen kautta. Sotshi aloitti kauden tappiolla Kunlunille, mutta viime pelissä joukkue nappasi 2-1-jatkoaikavoiton Amurista. Vastakkain on kaksi aika tasavahvaa porukkaa, joten luvassa on tasainen ottelu. Lähdetään liikkeelle underista!

Betsafen bonukset haltuun!

Pelikuponki #3:

Avangard Omsk – Spartak Moskova

Omsk on voittanut kaikki kauden kolme ensimmäistä peliä ja joukkueen rutiini kotiyleisön edessä on kovaa luokkaa. Spartak aloitti kaudet tappioilla, mutta viime ottelussa pistetili viimein aukesi. Vierailijat ovat materiaaliltaan kuitenkin selvästi heikompia, joten vain kotivoitto on odotuksissa. Spartak on KHL-historiansa aikana hakenut vain kahdesti voiton Omskin vieraana. 

Sibir – Torpedo

Sibir on päästänyt kauden kolmessa pelissä vain kolme maalia. Torpedolle on mennyt kahdessa pelissä kolme maalia, joten tänään kohtaa kaksi erittäin hyvin puolustavaa joukkuetta. Molemmilla on myös kelvolliset maalivahdit, joten ilmaisia maaleja ei tänään ole luvassa. Edessä onkin todella vähämaalinen ottelu.

Lätkätuplaus käyntiin NordicBetillä!