Lätkätuplaus: Värikäs kirjo jääkiekkoa maanantai-iltaan

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus pistetään tuttuun tapaan vauhtiin kahdella lapulla ja tänään valinnat kohdistuvat neljään eri jääkiekkosarjaan.

Pelikuponki #1:

TUTO – K-Vantaa

TUTO ja K-Vantaan ensimmäinen ottelu päättyi numeroin 2-2. Jatkoajalla voiton nappasi K-Vantaa, joka pystyi ainakin vielä toistaiseksi pitämään kiinni kotiedusta. TUTO on tänään tiukan paikan edessä, sillä kultakypärä Niclas Lucenius on pelikiellossa eikä se voi olla näkymättä pelissä. Ekan ottelun tapaan tiedossa on tasainen koitos, jossa pienet marginaalit ratkaisevat. Alle 6,5 maalia kupongille.

Pantern – Oskarshamn

Toinen kohde tulee Panternin ja Oskarshamnin välisestä ottelusta, jossa tullaan varmasti maaleja näkemään. Jo runkosarjassa joukkueet tarjosivat maali-iloitteluja, joten pudotuspelit tuskin muuttavat asiaa. Kummankaan puolustus ei todellakaan ole kärkitasoa ja omissa tulee kolisemaan. Yli 4,5 maalia on loistava kohde iltaan.

KERTOIMIIN!

Pelikuponki #2:

Los Angeles Kings – Vancouver Canucks

Tiukasti pudotuspelipaikasta taisteleva Los Angeles Kings tarvitsee ensi yöltä pisteet, sillä vastaan tulee heikko Vancouver Canucks, joka kärsii vieläpä pahoista loukkaantumisista. Kingsin kotipeli lisää entisestään voiton todennäköisyyttä. Ensi yönä ei ole vain varaa tappioon!

Magnitogorsk – Avtomobilist

Tuplauksen viimeinen kohde tulee KHL:stä, jossa Magnitogorsk on voiton päässä jatkopaikasta. Joukkueiden kaikki kamppailut ovat olleet tiukkoja eikä maaleilla ole suuremmin juhlittu. Varsinkaan tänään ei ole varaa yhteenkään virheeseen, joten Avtomobilist lähtee varmasti otteluun hieman varovaisemmin. Alle 5,5 maalia kuulostaa meidän kohteeltamme.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!