Lätkätuplaus: Pari lappua KHL:stä ja yksi hyvä lappu NHL:stä

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus laitetaan käyntiin jälleen kolmella lapulla, johon kohteet tulevat kahdesta maailman parhaasta jääkiekkosarjasta.

Pelikuponki #1:

Lada Togliatti – Vitjaz

Kumpikin joukkue on umpisurkeassa vireessä ja sekä maalit että voitot ovat tiukassa. Ladalle ongelmia aiheuttaa myös poissaolot, jotka osuvat ennakkoon tärkeimpien hyökkääjien joukkoon laskettuihin pelaajiin. Ladan 21 ottelussa on nähty tällä kaudella vain kolme kertaa yli 5,5 maalia. Se kertonee sen, että tänäänkään maaleja ei ole odotettavissa.

Avangard Omsk – Admiral Vladivostok

Omskin kotipelit ovat olleet tällä kaudella vähämaalisia, sillä 12 pelistä peräti 9 on jäänyt underiin. Keskiarvollisesti maaleja on syntynyt 3,7 ottelua kohden. Omskilla on alla 0-1-tappio Amurille, kun taas Vladivostok kaatui viime pelissä Jugran numeroin 1-3. Tänään on myös odotettavissa tiukka ja tasainen peli, jossa maaleilla ei juhlita. Under 5,5 on valintamme.

Nappaa 150€ bonus Coolbetille!

Pelikuponki #2:

Detroit – Tampa Bay

Tampa Bay on pelannut tällä kaudella viisi pelissä, joissa on syntynyt yhteensä 35 maalia. Toisin sanoen ottelua kohden lukema on hurja 7,0 maalia. Näistä viidestä pelistä peräti neljä on päättynyt overiin, joten Tampan peleissä ei ainakaan himmailla. Myös Detroitin viidestä pelistä neljä on päättynyt overiin ja maaleja on syntynyt keskimäärin 5,8 ottelua kohden. Kaiken järjen mukaan ensi yönä juhlitaan maaleilla. Overia lapulle!

Lätkätuplaus käyntiin NordicBetillä!

Pelikuponki #3:

Magnitogorsk – Slovan Bratislava

Yksi idän jättiläisistä saa vieraakseen sarjan surkeimman vierasjoukkueen. Slovan on pyörinyt pohjamudissa viime vuodet eikä tämäkään vuosi tuo poikkeusta. Sen sijaan Magni on tunnetusti kivikova joukkue eikä tämän kauden aikana ole nähty vielä edes parasta. Sergei Mozjakin on jäänyt 10 pistettä pistepörssin kärjestä, joten supertähti on varmasti sisuuntunut myös näihin ennalta heikompiin otteluihin. Tänään nähdään kotijoukkueen ilotulitus.

Barys Astana – Amur

Amur nappasi upean 0-1-voiton Omskista viime pelissä, mutta se menee täysin superpelin pelanneen Juha Metsolan piikkiin. Nyt vastaan tulee Itäisessä Konferenssissa eniten maaleja tehnyt joukkue, joten Metsola saa taas venyä ihan parhaimpaansa. Barys on tehnyt tällä kaudella keskimäärin yli 3 maalia ottelua kohden. Amurin hyvä itseluottamus takaa sen, että myös vierailijat onnistunevat tänään tekemään jopa parikin maalia. Over 3,5 on loistelias valinta Magnitogorskin kylkeen.

Betsafen bonukset haltuun!

Lisää lätkävihjeitä löydät Pallomeri.netin ”Vedonlyöntivihjeet lähteistä” -osiosta!