Lätkätuplaus: Toiseen päivään täysin KHL-kohteiden voimin

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus sai täydellisen startin, kun molemmat maanantain laput napsahti hienosti oikein. Tässä pelivalinnat tiistaille!

Lätkätuplaus:

Pelikuponki #1:

Sibir – Avtomobilist

Sibir on aloittanut kauden neljällä peräkkäisellä tappiolla, joten tuska alkaa olemaan jo melkoisen suuri. Sen sijaan Avtomobilist on osoittanut, että seuraa ei sovi tällä kaudella aliarvioida. Kesällä tehdyt panostukset näkyvät pelaamisessa ja kausi on alkanut neljällä peräkkäisellä voitolla. Stephane Da Costa, Nigel Dawes ja Dan Sexton pitävät huolen siitä, että hyökkäyksestä löytyy tulivoimaa. Avtomobilist ML-voitto on maistuva valinta tiistaille.

Dinamo Riika – Dynamo Moskova

Dynamo Moskova lähti kovin odotuksin kauteen, sillä joukkue hankki kesän aikana nimekkäitä vahvistuksia. Alkukausi ei ole tuloksellisesti ollut hyvä, mutta täytyy huomioida, että joukkueen ohjelma on ollut äärettömän kova. Nyt vastus on ensimmäistä kertaa ennakkon selvästi heikompi, vaikkakin Riikan alkukausi on ollut hyvä. Dynamo Moskova tulee kuitenkin varmasti nyt näyttämään tasonsa, joten ainakin maaleja sopii odottaa. Vierailijoiden yli 1,5 maalia lapulle.

Pelikuponki #2:

Sibir – Avtomobilist

Avtomobilist on päästänyt neljään otteluun ainoastaan kuusi maalia. Sibirin ongelmat ovat puolestaan hyökkäsypäässä, sillä joukkue on tehnyt vain viisi maalia. Nyt tuskan kasvaessa joukkueen on kuitenkin keskityttävä siihen, että omissa ei kolise, joten Sibir pelannee tänään jopa varovaisesti. Se enteilee sitä, että ottelussa ei hirveästi maaleilla juhlittaisi. Alle 5,5 maalia lapulle!

TsSKA Moskova – Lokomotiv Jaroslavl

Kahden jättiseuran kohtaamisesta tuskin laatua tulee puuttumaan ja se näkyy myös kaukalossa. Kumpikin luottaa pelissään tiiviiseen viisikkopelaamiseen, joten varsinkin puolustusalueella tila ja aika on todella vähissä. Voikin hyvllä syyllä olettaa, että tästä ottelusta muodostuu tiukka ja vähämaalinen vääntö. Valinta otteluun on 1. erän maalit alle 1,5.

LIITY JA LUNASTA 100 % BONUS