Lätkätuplaus: KHL:n pudotuspelit vahvasti tuplauksen kärkenä

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus laitetaan käyntiin KHL:n pudotuspeleillä, missä alkaa ensimmäisen kierroksen ratkaisut lähenemään. Jokereiden kesäloma ei kuitenkaan ala tänään.

 

Pelikuponki #1:

Jokerit – TsSKA Moskova

Helsingin Jokerit on hävinnyt katkerasti edelliset kaksi peliä jatkoajalla. Nyt helsinkiläisjoukkueen kausi on katkolla kotiyleisön edessä, joten isännillä on varmasti kaikki pelissä. TsSKA Moskova haluaa varmasti saada sarjan poikki, mutta samalla joukkueen puserossa saattaa olla pieni hyvän olon tunne. Meidän luottomme Jokereihin ei ole vielä ohi, vaan uskomme, että sarjassa nähdään ainakin viides peli. Lyömme kupongille 1X.

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #2:

Dinamo Minsk – Lokomotiv Jaroslavl

Valko-Venäjällä on täysin vastaava tilanne kuin Helsingissä, sillä Dinamo Minskin kausi saattaa tulla päätökseen tänään. Löytyykö kotijoukkueelta vielä uskoa, sillä joukkue on lähempänä palkka-armeijaa kuin sitoutunuttta joukkuetta. Lokomotiv on ottanut täydellisen henkisen yliotteen kahdessa viime pelissä ja latonut Minskin maaliin peräti 12 osumaa. Vierasjoukkue juhlii myös tänään.

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Coolbetin viikoittainen tuplaus tarjoaa todellisen porkkanan tuplauksen ystäville. Kaikki viikon onnistuneet läpituplanneet palkitaan 2000€ bonuksella. Tuplauskampanjan kimppuun pääset TÄSTÄ LINKISTÄ!

Viime viikolla tempussa onnistui peräti kolme kilpailijaa, joiden sunnuntain laput voit katsoa Coolbetin blogista!

Pelikuponki #3:

Vitjaz – SKA Pietari

SKA Pietari on jyrännyt odotetusti Vitjazin yli ja ottelusarja on numeroissa 3-0. Supertähdet tulevat laittamaan tänään sarjan poikki eikä kotijoukkueella ole sanansijaa. Täysin varma vierasvoitto.

Karlskoga – Almtuna

Päivän tuplauskohteet täydentää Ruotsin Allsvenskanin peli. Kotijoukkue on tiukasti menossa SHL:n nousukarsintoihin ja varsinkin hyökkäyspelaaminen rullaa kauniisti. Almtunan vieraspelit ovat tarjonneet paljon maaleja ja sama tahti jatkunee myös tänään. Valintana on yli 4,5 maalia.

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!