Lätkätuplaus: KHL pyörähtää isosti käyntiin tiistaina

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus jatkuu tiistaina kahdella lapulla, kun maanantain huippupeliin laitetut yli 5,5 maalia ja Pavel Datsyukin tehopiste osuivat hienosti oikein. Tänään jatketaan KHL-kiekon parissa.

Pelikuponki #1:

Sibir – Spartak Moskova

Kummankin joukkueen harjoituspelit ovat sujuneet erittäin vähämaalisissa merkeissä. Spartak Moskova on puolustanut koviakin joukkueita vastaan erittäin hyvin eikä joukkueen verkkoon ole tehty montaa maalia ottelua kohden. Sibirin tolppien välissä torjuu Alexander Salak, joka tunnetusti antaa joukkueelleen mahdollisuuden voittoon joka ilta. Tämä tuoksuu todella vähämaaliselta peliltä, joten painetaan lapulle alle 5,5 maalia.

Sotshi – Kunlun

Sotshin harjoituspelit ovat sujuneet surkeasti, sillä joukkue on kärsinyt suurista maalinteko-ongelmista. Konstantin Barulin on maalilla varmistanut sen, että omissa ei ole soinut, mutta pelejä ei voi voittaa, jos vastustajankaan verkko ei heilu. Kunlun saattaa olla tällä kaudella jopa yllättävän hyvä, sillä Mike Keenanin luotsaama joukkue pelaa varmasti hieman erilaista kiekkoa KHL-kaukaloihin. Joukkueesta löytyy laatua, joten pudotuspelipaikka on täysin otettavissa. Joukkueiden kauden avauksesta tuskin tulee maali-iloittelua, joten laitetaan lapulle alle 5,5 maalia.

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #2:

Avangard Omsk – Dinamo Riika

Omsk on erittäin kova kotijoukkue ja materiaaliltaan Itäisen Konferenssin kärkeä. Dinamo Riika on puolestaan viime vuosina kuulunut KHL:n heikoimpiin joukkueisiin, joten paljoa ei tänäkään vuonna ole luvassa. Omsk on voittanut viisi viimeistä harjoitusottelua ja myös kausi tullee käynnistymään voitolla. Lapulle kotivoitto.

Salavat Ufa – Admiral Vladivostok

Erkka Westerlundin valmentama Ufa on jopa yksi potentiaalinen mestarisuosikki, sillä joukkue on varmasti hyvin laadukkaasti organisoitu sekä materiaaliltaan aivan sarjan kärkikastia. Ufa sai kesän aikana vahvistukseksi muun muassa Philip Larsenin, joka palasi NHL:stä takaisin Venäjälle. Myös suomalaishyökkääjä Joonas Kemppainen siirtyy Westerlundin valmennukseen ja on ollut harjoituspeleissä iso lisä joukkueen hyökkäykseen. Ufa on kotiavauksessa varmasti valmiina eikä Admiralille jää mitään mahdollisuuksia vieraskaukalossa.

NordicBetin KHL-kohteisiin!