Lätkätuplaus: KHL & Ruotsin jääkiekko käynnistävät kuluvan viikon tuplauksen

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus päättyi kaikkein ikävimmällä tavalla viime viikolla, kun sunnuntain lapun toinen kohde mureni käsiin. Näin ollen jättipotti jäi ainoastaan yhden kohteen päähän.

Tulevalle viikolle tavoite on selvä, sillä nyt lätkätuplaus viedään maaliin asti!

Pelikuponki #1:

Päivän ensimmäinen lappu tulee KHL:stä, jossa pelataan maanantaina kaksi peliä. Torpedo kohtaa klo 18:00 alkavassa pelissä Salavat Ufan, joka liitää voittoputkessa. Varsinkin Ufan hyökkäys on ollut terävässä iskussa, sillä kymmenen edelliseen peliin on syntynyt hurjat 39 maalia. Myös kotijoukkue on onnistunut napsimaan tasaiseen tahtiin pisteitä ja onkin Läntisessä Konferenssissa kolmantena. Tasainen vääntö, joka tarjoilee maaleja. Varma yli 3,5 maalia.

Toinen kohde tulee Dinamo Riian ja Ak Bars Kazanin välisestä mittelöstä. Latvialaisjoukkue on hieman pystynyt viime kierroksilla piristämään surkeaa kauttaan, sillä neljä edellistä peliä ovat tarjonneet kolme voittoa. Dinamo Riian kotiotteluissa on isketty keskimäärin viisi maali ottelua kohden, joten tuskin kivikova Ak Bars Kazan nollille tulee tänään jäämään. Tähänkin kohteeseen pistämme yli 3,5 maalia.

coolbet

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #2:

Toinen lappu tulee Ruotsista, jossa pelataan maanantain kunniaksi sekä SHL:ää että HockeyAllsvenskania. SHL:n mittelössä vastakkain iskevät Malmö sekä Rögle. Vierasjoukkue Rögle on tehnyt sarjassa kolmanneksi vähiten maaleja. Tähän päälle lyödään se fakta, että Malmön puolustus on toiminut tällä kaudella, koska joukkue on päästänyt sarjassa neljänneksi vähiten maaleja. Näihin tilastoihin nojaten lyömme lapulle alle 5,5 maalia.

Tämän lapun täydentää MoDon ja Oskarshamnin välinen kohtaaminen. Molemmat joukkueet taistelevat tiukasti pudotuspeleihin pääsystä, joten voitto maistuisi kummallekin seuralle. Oskarshamn edellisissä viidessä pelissä verkot ovat heiluneet peräti 31 kertaa. Se on yli kuuden maalin keskiarvo. Tähän lisätään myös se, että MoDon puolustus ei ole ollut mitenkään erityisen pitävä tällä kaudella, joten over maistuu lapulle. Yli 3,5 maalia saletti.

modo

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!