Lätkätuplaus: KHL, SHL ja Sveitsin NLA-liiga ovat esillä tiistain lapuilla

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus sai täydellisen startin uudelle viikolle, kun molemmat tuplauslaput napsuivat maanantaina ilman ongelmia oikein.

Pelikuponki #1:

Zug – Zürich

Kahden laadukkaan joukkueen kohtaaminen, josta ei varmastikaan tule tunnetta puuttumaan. Myös panoksia riittää, sillä sarjakärki Bernin takana on erittäin tasainen nippu eikä oikeastaan mikään sija ole vielä lukkoon lyöty. Zug on kova kotijoukkue ja se lähtee varmasti ottamaan ohjat käsiinsä. Zürichin puolustus joutuukin tänään kovaan testiin, mutta me uskomme sen kestävän tarpeeksi hyvin. Alle 6,0 maalia lapulle.

Lausanne – Bern

Tässä ottelussa kohtaavat toiseksi eniten sarjassa maaleja päästänyt Lausanne sekä eniten osumia tehnyt Bern. Ero näkyy selvästi myös sarjataulukossa, sillä siinä missä Bern on painelemassa runkosarjan voittoon, niin Lausanne on kolmanneksi viimeisenä. Lausanne peleissä nähdään keskiarvollisesti myös eniten maaleja, sillä osumia syntyy ottelua kohden 6,0 kappaletta. Yli 4,5 on loistelias valinta tähän peliin.

Talletus triplana 40€ asti!

Lunasta 200% bonus – 10 ensimmäiselle tallettajalle Finnkinon leffalippu! Lisää Unibetin 200% eksklusiivisesta bonuksesta voit lukea TÄSTÄ.

Pelikuponki #2:

Linköping – Örebro

Vaikka Örebro on sijalla 11, niin joukkue on päästänyt silti sarjassa kolmanneksi vähiten osumia. Hyökkäyksessä tehot ovat kuitenkin jääneet piippuu, joten pisteet ovat karttaneet joukkuetta. Myös Linköping on kunnostautunut puolustuksen saralla ja omissa on kolissut ottelua kohden vain 2,56 kertaa. Tässä ottelussa tuskin hyökkäykset juhlivat, joten alle 5,5 maalia on hyvä valinta lapulle.

Salavat Ufa – Jokerit

Jokerit on kolmen ottelun tappioputkessa ja varsinkin maalinteko tuottaa tällä hetkellä joukkueelle todella suuria ongelmia. Jokerit onkin edellisissä 17 ottelussa onnistunut ainoastaan kertaalleen tekemään neljä maalia. Puolustus ja maalivahdit ovat antaneet kyllä jokaisessa ottelussa mahdollisuuden voittoon, mutta hyökkäspeli sakkaa pahasti. Ufalla riittää panosta vielä rutkasti, sillä edes pudotuspelipaikka ei ole varmaa. Tästä ottelusta muodostuukin varmasti vähämaalinen kamppailu, jossa marginaalit ovat pieniä.