Lätkätuplaus: Tänään nähdään vähämaalisia pudotuspeliotteluita

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus laitetaan maanantaina vauhtiin KHL:n ja SHL:n pudotuspelien voimin, sillä kierrokset tarjoavat neljä selvää underia kupongeille.

Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa! Telegram-ryhmässämme on Jokereiden pelin aikana tarjolla myös todellista ekstrakivaa, joten pysy hereillä!

Pelikuponki #1:

Lokomotiv Jaroslavl – SKA Pietari

Lokomotiv Jaroslavl haki kotiedun itselleen kaatamalla SKA Pietarin toisessa osaottelussa numeroin 1-2. Joukkueen ainut keino voittaa tänään on puolustaa jälleen erittäin tiiviisti, sillä SKA Pietarin tähdille ei voi antaa yhtään ylimääräistä tilaa. Tänään nähdään tiukka ja erittäin vähämaalinen vääntö, joten alle 5,5 maalia kuulostaa loistavalta valinnalta.

Jokerit – TsSKA Moskova

Jokerit on ollut tähän mennessä täysin aseeton, sillä molemmat ottelut ovat menneet TsSKA:n nimiin. Tiiviisti puolustava TsSKA on pitänyt ihailtavasti Jokerit poissa maalipaikoilta eikä pelejä voiteta, jos maaliverkot eivät heilu. Tänään panokset ovat aivan valtavat, sillä Jokereilla ei ole varaa hävitä kolmatta kertaa putkeen. Ensimmäinen erä mennäänkin tarkasti, joten alle 1.5 maalia siihen on passeli valinta.

Yhdellä Coolbetin suomalaisasiakkaalla on tänään erityisen jännittävät paikat, sillä Jokerit-TsSKA Moskova -ottelun tasapeli toisi betsaajalle uskomattoman yli 82 000 euron jättipotin. Käsittämättömän lapun löydät Coolbetin blogista!

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Pelikuponki #2:

Frölunda – Malmö

Ruotsin SHL:ssä käynnistyi eilen puolivälierät ja tänään vuorossa on seuraavat kaksi otteluparia. Hurjaan lentoon runkosarjan lopussa päässyt Frölunda on ehkäpä Växjön suurin haastaja mestaruustaistelussa ja siihen joukkueella on myös eväät. Malmö ei ole missään nimessä Frölundan tasoinen joukkue ja kotietu kääntää entisestään vaakakuppia isäntien suuntaan.

Färjestad – Skellefteå

Skellefteån puolustus toimi runkosarjassa eikä joukkueelle ollut todellakaan helppoa tehdä maaleja. Joukkueen peleissä nähtiinkin keskimäärin 4,9 osumaa, joka oli yksi sarjan pienimmistä. Pudotuspeleissä tahti vielä hiipuu, joten vaikka Färjestad on tottunut tällä kaudella iskemään osumia, niin tänään hanat menevät kiinni. Myös tähän lähdetään underin voimin.

SHL:n pudotuspelejä pääset seuraamaan ilmaiseksi Unibet TV:n kautta!