Lätkätuplaus: Kohteet KHL:stä ja Saksan DEL-liigasta

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Kisaturisti on miettinyt jälleen päänsä puhki maanantain tuplauskohteita. Lopulta lätkätuplaus laitetaan käyntiin lätkäpeleillä KHL:stä ja Saksan DEL-liigasta.

Lätkätuplaus:

Dinamo Riika – Dynamo Moskova

Kotijoukkue Dinamo Riika on tehnyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja ja keskiarvo on ainoastaan hitusen yli yhdessä. Ei ihmekkään, että joukkue majailee Läntisen Konferenssin viimeisenä. Moskovalaisjoukkue tunnetaan puolustavana joukkueena, mikä tarkoittaa että verkko omissa ei todellakaan soi usein. Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet erittäin vähämaalisia ja se trendi jatkuu tänään.

Köln – Straubing

Saksan DEL-liigan under-väännöstä tulevat vastaamaan Köln ja Straubing. Köln on tehnyt sarjassa vähiten maaleja, mutta myös päästänyt vähiten maaleja. Onkin odotettavaa, että taistosta tulee tasainen ja vähämaalinen.

image

Pelikuponki 2:

Avtomobilist – Ak Bars Kazan

Kotijoukkueen viimeaikaiset otteet eivät lupaile hyvää, kun vieraaksi saapuu kestomenestyjä Ak Bars Kazan. Vieraiden materiaali on Justin Azevedon johdolla erittäin kova ja laadukas. Papereissani vierasjoukkue on suosikki, vaikka kertoimet näyttävät hieman toista. Tämä kelpaa, sillä lapsilleni tulee Ak Bars Kazanin moneylines-voitto.

image

Tuplaukseen potkua Coolbetin talletusbonuksella!

Ilmaisvetoja 50€ Betsafelle!